kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenska napoved: Čustvenih rešitev ne pričakujte

29. 10. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (1)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

V teden stopate z energijo Sonca v škorpijonu, ki vas bo prisililo k urejanju vaših misli in vzorcev.

V začetku tedna pričakujte sladek napredek, vendar z Merkurjem, ki bo dokončeval pot po znamenju škorpijona tudi nekaj zavisti in nedorečenosti. Dan spomina na mrtve bo obarvala luna v levu, zato bodo trenutki žalosti malo manj intenzivni. Čustvenih poletov in rešitev v tem tednu ne pričakujte, saj se Venera še vedno giba v retrogradni smeri in onemogoča spontanost. Največ sreče boste v tem tednu deležni, nekaj smole pa lahko pričakujete.

OVEN
Končajte z delom, preden se odločite za zabavo. Osredotočite se na svoje cilje, zaključite z obveznostmi in nato pojdite ven s prijatelji, partnerjem ali družino. Vse poteka po načrtih. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na partnerja ali prijatelja, ki bo precej zaseden, v svojem svetu. Tudi sami si lahko omislite dodatni hobi, ki vas bo sprostil.

BIK
Začutili boste izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že v ponedeljek boste s tem obremenjevali tudi druge okoli sebe. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste užaljeni. Zapletli se boste v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite enkrat za vselej, saj boste nato bolj osvobojeni.

DVOJČKA
Bodite pozorni na svojo finančno situacijo. Tokrat imate priložnost, da naredite nekaj primernih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako želite. Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in skočiti še za nekaj dni na dopust, ste zadeli v polno. Tudi preostalim se bo prileglo malo več lenarjenja, ki vas bo napolnilo z dobro energijo.



RAK
Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi, bo lahko v prvih dneh tedna zelo stresno. Trdo morate delati in se boriti, da dosežete maksimalno korist. Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete pri nekem pomembnem projektu. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj le olajša.

LEV
Končno se boste opogumili in sami naredili korak naprej v ljubezenski zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste hitre rezultate. Prav pokali od dobre volje ne boste, vendar razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti z osebo, ki ji zaupate.

DEVICA
V ponedeljek boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Posebni osebi boste s tako milino pihali na srce, da se bo navsezadnje vdala in privolila v zmenek. Dovolj prepričljivi boste. To vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih ter ob trgovskih poslih. Le v ljubezni se boste konec tedna spet zavrteli v začaranem krogu in sanjarili o nemogočih opcijah.


TEHTNICA
Če dejanja govorijo zase, se nikar ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi, ki vas obkrožajo. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo pot k dolgo želenim spremembam. Nekdo vam bo potresel sol na rano iz oddaljene preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelila. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč. Vprašajte se, če ste v zadnjem času pravilno odreagirali.

ŠKORPIJON
Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli vrelišče. Sredina tedna bo poskrbela za bolj pozitivne vibracije. Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o ciljih. Vezani imate poleg tega še druga pereča vprašanja za pogovor s partnerjem.

STRELEC
Tokrat boste vi najbolj vztrajni in pripravljeni čakati na uspeh. Teden, ki je pred vami vam prinaša izpolnitev vašega dela, ko boste prejeli priznanja ali pohvale. Ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete tudi na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv milejši, vendar v dnevu spomina na umrle ne zabredite v nesporazume.

KOZOROG


Doma ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na svet kot partner. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o njem odkrito pogovorite. Druga polovica tedna bo napeta, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj, ko žal nimate takta.

VODNAR
Povsod boste videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za druženje. Ponudite svojo roko in podprite prijatelja, ki potrebuje pomoč. Polni ste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, želite le najboljše. Izogibajte se stresnim situacijam, ki samo čakajo, da vas pogoltnejo vase.

Ribi foto: Pixabay



RIBI
Odložite nekaj obveznosti in se lotite priprav na romantične trenutke. Samski se ne boste mogli odločiti med dvema osebama, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izgubili obe. Pojavil se bo nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez kakšnih trajnejših, zoprnih sprememb.



prejšnji članek
To so posledice prenizke telesne aktivnosti
Zdravje
To so posledice prenizke telesne aktivnosti
naslednji članek
The Dire Straits Experience: nepozabno doživetje prihaja v Ljubljano!
Svet slavnih
The Dire Straits Experience: nepozabno doživetje prihaja v Ljubljano!