Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Spustite čustva na plan

30. 10. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Izbirali boste besede, a še vedno povedali točno tisto, kar si mislite. Sami boste pri tem še najmanj na preizkušnji. V ljubezni boste v večernih urah bolj preračunljivi.

BIK

V čas pred vami se boste podali sproščeno, saj vas vzpodbuja prijeten vpliv lune, ki bo še dodatno okrepila vaša čustva in povečala potrebo po intimnih doživetjih.

DVOJČKA

Začutili boste, da na področju čustev nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Počakajte še nekaj trenutkov. Čustvom pa boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi.

RAK

Nikar se ne predajajte malodušnosti, saj vas lahko to drago stane. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v vaše zasebno življenje.

LEV

Nikar se, če se zadeve ne odvrnejo v vašo smer ne predajajte črnim mislim, saj vas že popoldne čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Nakazujejo se tudi poznanstva, ki lahko prerasejo v ljubezen.

DEVICA

Strastne urice ne bodo redke, težko pa se boste danes pogovarjali o prihodnosti, saj bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj, seveda v toplem objemu. Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljala ljubljena oseba.

TEHTNICA

Čeprav ste se spočili in si nabrali novih energij, boste imeli željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.

ŠKORPIJON

Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate. Čustvena plat se bo izboljšala. S svojim taktnim tempom boste nadaljevali samozavestno.

STRELEC

Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v vaše zasebno življenje, brez katerega v razmerju zelo težko funkcionirate.

KOZOROG

Danes se na področju čustev raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko popolnoma napačno razumeli. Raje se posvetite razmišljanju o svojih resničnih občutkih in naredite korak, da vas slučajno kdo ne prehiti.

VODNAR

Končno se nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z vašimi čustvi. Nikar pa preveč ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne na glavo.

RIBI

Bolj zadovoljni, sproščeni in notranje umirjeni boste na področju čustev zvečer. Takrat se boste tudi vezani lažje pogovorili in razčistili zadevo, ki je kamen spotike.

prejšnji članek
Vroče na Kmetiji: Spopad Denisa in Anete!
Resničnostni šovi
Vroče na Kmetiji: Spopad Denisa in Anete!
naslednji članek
Nastaja celovečerec o ljudeh, ki ne znajo komunicirati
Kultura
Nastaja celovečerec o ljudeh, ki ne znajo komunicirati