Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Skrivnosti silijo na plan!

31. 10. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Skrivnosti, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan. Venera pa vas lahko zavede, da ljubljeno osebo obdolžite po krivem, zato vsa dejstva najprej precizno preverite, preden se podate v napad.

BIK



Na srečo dobivate čustveno inspiracijo z vseh strani in delujete srečno in zadovoljno, še zlasti v družbi določene osebe, ki vam dviguje energijo na vsakem koraku. Novi izzivi v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in sanje.

DVOJČKA

Ne skrivate svojih velikih pričakovanj pred ljubljeno osebo in to je tudi prav! Izrazito boste čutili dve potrebi. Zaupanje bo v večernih urah pravi ključ do zadovoljstva.

RAK

Malce bolj boste danes raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pot do uresničitve meglena in vijugasta. Največ dobrih novic in prijetnih komplimentov prihaja od daleč.

LEV

Mikala vas bodo druženja s prijatelji dolgo v noč, kar vaši simpatiji ali partnerju ne bo najbolj po godu. Pravo sliko svojih želja lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni tudi na kakšen kompromis.

DEVICA

Nečesa preprosto ne znate prepoznati, zato se čim prej osredotočite na bistvo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi lahko vsak dan preživeli zaljubljeno in enkratno, če se za to vsaj malo potrudite.

TEHTNICA

Z veseljem se boste zadrževali na ljubezenskem področju bolj v ozadju. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani.

ŠKORPIJON

Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog, saj boste opazili, da so ljudje radi v vaši družbi. Vrtinec zaljubljenosti vas bo ujel zvečer, ko boste veliko bolj razigrani in razposajeni.

STRELEC

Vse kar je povezano s čustvi, vam bo potekalo kar se da gladko. Zadovoljni boste s partnerjem in vajinim odnosom, ki bo kmalu pripravljen na nadgradnjo.

KOZOROG

Občutek, da se lahko razdajate, pa vam bo še vedno veliko ostalo, bo izpolnil vse vaše ambicije. Ljubezen bo čista radost, prepredena s prijetnim pričakovanjem noči. Počutili se boste toplo in zadovoljno.

VODNAR

Ne pozabite na prijatelje, ki bodo hrepeneli po vaši družbi in ljubezenskih nasvetih. Najlepše stvari bodo vezane na večer, ko boste doživeli tudi nekaj prijetnih presenečenj, ki bodo v vas vzbudila željo po zadovoljstvu.

RIBI

Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. V naletu strasti in dileme široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Iskrenost ima največjo moč.

prejšnji članek
Aneta in Anna skrivni zaveznici!
Resničnostni šovi
Aneta in Anna skrivni zaveznici!
naslednji članek
Povzročila je pravo rejv evforijo
Moda&Lepota
Povzročila je pravo rejv evforijo