Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Dnevni horoskop: Prisluhnite ljudem okoli sebe!

1. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Čeprav delujete zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti.

BIK
Niste preveč razpoloženi za druženja, kar je za vas precej neznačilno. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s čustvi, ki vas bremenijo, ali z odločitvijo, o kateri že dolgo razmišljate.

DVOJČKA
Vaš pogled na situacijo na osebnem področju bo drugačen, bolj realen. Zato vas lahko kakšna lastnost določene osebe zelo zmoti. Vendar svoj nemir raje krotite, da po nepotrebnem ne zanetite ognja v strehi.

RAK
Sedaj je pomembno, da prisluhnete svojemu partnerju. Naj vam pove, kaj misli in čuti. Stvari namreč ne vidite v takšni luči, kot v resnici so. Stopite stopničko naprej proti svoji svetli prihodnosti.

LEV
Naredite vse kar je potrebno za skupno zadovoljstvo in srečo. Tisti, ki ste v vezi že nekaj časa, boste začutili potrebo po poglobitvi odnosa. Pazite, da ne bodo pogovori samo monologi.

DEVICA
Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti. V večernih urah boste bolj samozavestni in temperamentni, se bo z vami težko pogajati, kar bo okusil tudi sorodnik.


TEHTNICA
V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila. Če se nahajate v zakonski ali ljubezenski vezi, pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe.

ŠKORPIJON
Morali boste razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Bodite bolj iskreni in čustveno ne prizadenite neke osebe. Ne igrajte kar niste, slabe poteze lahko skrhajo odnos.

STRELEC
Pazite, da se ne boste preveč iztrošili. Hranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je blizu. Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi.

KOZOROG
Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer. Venera bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali niti razmišljati.

VODNAR
Boljše obdobje, več zaupanja in radost na področju ljubezni prihaja jutri. Mars bo doprinesel k bolj skladnim odnosom, poudarjeno pa bo notranje doživljanje.

RIBI
Obojestranski interes za skupen korak predstavlja dovolj dober povod za srečo. V drugi polovici dneva vas čaka razbremenitev. Skupna sreča bo najboljši spodbudnik za vse načrte v prihodnosti.


prejšnji članek
Larino iskreno priznanje: 'Bila sem divjak'
Resničnostni šovi
Larino iskreno priznanje: 'Bila sem divjak'
naslednji članek
Tom Cruise prihaja v Slovenijo?
Svet slavnih
Tom Cruise prihaja v Slovenijo?