Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čas je za dodatni zaslužek!

2. 11. 2018; 06.27
Avtor: Horoskop
horoskop, teden, astrologija

foto: profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom ali samostojno potjo, je čas nadvse primeren. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja. V dan boste zakorakali samozavestno in zaljubljeno, še posebej samski.

BIK
V današnjem dnevu prihaja vaša energija na višji nivo. Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti.

DVOJČKA
Vaša simpatičnost bo opažena, zlahka boste tudi samski navezovali stike, še posebej v večernih urah, ko boste še bolj samozavestno prepričani v atribute svoje zunanjosti.

RAK
Današnji trenutki bodo resnično stresni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša o vaših globinah. Počakajte, ko se vam ponudi priložnost v večji družbi.

LEV
Pazite, saj lahko začutite dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet ali konflikt, zato se čim manj oprijemajte svojih slabih misli.

DEVICA
Čas pred vami vam prinaša obilo dogajanja na čustvenem področju. Radi se boste odzivali na številne klice in uživali boste v družbi izbranih oseb. Vse samske čaka čarobno srečanje in nova romanca.


TEHTNICA
Včasih si želite na vse pretege skriti svoja čustva, intimne občutke ali skrivne načrte na ljubezenskem področju. Iz tega naslova pogosto menjate razpoloženje in dejanja, kar lahko okolico zelo zbega.

ŠKORPIJON
Današnji trenutki ne bodo muhasti, ampak polni doživetij, ki vam bodo še dolgo ostala v spominu. Morda se celo zaljubite ali zapletete v prijetno razmerje.

STRELEC
Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje zvečer, ko boste bolj prepričani kaj si sploh želite.

KOZOROG
Pozornost boste v dopoldanskih urah namenili dogodku, ki vam nikakor ni šel iz glave. Treba je bilo postaviti piko na i, čeprav se ob priložnosti ta lahko spremeni v vejico.

VODNAR
V današnjem dnevu se boste posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati še bolj, kot je vajena, nikar pa ne podvrzite dvomom, ki vas bodo strašili.

RIBI
Nekdo vam bo začel izkazovati precej pozornosti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. Svoje življenje boste poskušali napolniti z vsem mogočim.


prejšnji članek
Aneta Andollini kariero začela z lepotnimi tekmovanji
Svet slavnih
Aneta Andollini kariero začela z lepotnimi tekmovanji
naslednji članek
Legendarna slovenska skupina se vrača
Svet slavnih
Legendarna slovenska skupina se vrača