900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Malodušje vas lahko drago stane!

5. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop_napoved

Nekaj zapletov in neiskrenost lahko pričakujejo raki, tehtnice in ovni. foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
V vaših mislih bo danes, ko se bo veliko dogajalo zmeda, saj ste prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje.

BIK
Z Marsom, lahko danes pričakujete veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce, ter prisluhnili.

DVOJČKA
Danes se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko kot do sedaj. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da ostali manipulirajo z vami.

RAK
Več ugodnih priložnosti na področju čustev se vam nasmiha v popoldanskih urah. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven tradicionalnih okvirjev.

LEV
Še bolj vam bo všeč, če vas bo nasprotna stran začutila na višji ravni. Danes se boste želeli zresniti in se posvetiti drugim področjem, vendar vas bodo prijetni zmenki povabili v svoj objem, delo pa boste prestavili.

DEVICA
V vaših mislih bo zmeda, saj imate občutek, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to drago stane.


TEHTNICA
Če sedite na dveh stolih, vas lahko zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za eno izbiro.

ŠKORPIJON
Kljub manjšim nesoglasjem bosta s partnerjem do večera skoraj zagotovo našla skupen jezik. Zdaj vaju čaka najtežji del, preiti od besed k dejanjem. Uspelo vama bo.

STRELEC
Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi.

KOZOROG
Vaše zasebne razmere so se spremenile, dobro bi se jim bilo čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne bodite več odvisni od mnenja drugih, ampak se odločajte po prepričanju in potrebah.

VODNAR
V ljubezni bodo na vrsti občutljivi pogovori o denarju in skupni lastnini. Ni vam treba čakati, da partner načne pogovor, ker bo morda pozabil. Ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti.

RIBI
Danes boste čutili več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič novega.


prejšnji članek
Simona Weiss je Goranu 'dovolila' novo partnerko
Svet slavnih
Simona Weiss je Goranu 'dovolila' novo partnerko
naslednji članek
Priljubljeni maček zdaj tudi v filmu
Kultura
Priljubljeni maček zdaj tudi v filmu