favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Vse se bo uredilo

10. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (2)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- V današnjem dnevu se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Večer bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.

BIK-Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda prebuja se le vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite na potovanju, tudi z dokumenti.

DVOJČKA-Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar s tem ne preslepite nikogar, ki vas pozna. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se v svoje pluse.

RAK- Ob koncu tedna lahko storite nekaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti in stresa.

LEV-Tokrat so zvezde do vas bolj romantično usmerjene in ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej.

DEVICA-Še vedno imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili.

TEHTNICA-Danes boste občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj zase.

ŠKORPIJON-V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati kot se bodo pojavljale. Imeli boste tudi težave z prilagajanjem.

STRELEC- Želite se na vsak način otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni.

KOZOROG-Določeni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim druženjem in pogovori.

VODNAR-Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste malce bolj samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri.

RIBI- Vse se bo uredilo, le počakati bo treba, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte vika in krika, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Pri nekom iz med prijateljev raje poiščite oporo.

prejšnji članek
Miha pomahal v slovo, Tjaša pokala od samozavesti
Resničnostni šovi
Miha pomahal v slovo, Tjaša pokala od samozavesti
naslednji članek
Dragojević bo dobil svoj muzej
Svet slavnih
Dragojević bo dobil svoj muzej