Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Težava se bo končno razpletla

11. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
srce horoskop

Drži ali ne? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Proti koncu današnjega dne vas bo nekaj razžalostilo, vendar le za moment. Nato se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala na vsakem koraku.

BIK- Obetajo se vam manjše spremembe. Nekoga boste sicer morda zapustili ali nekako zamrznili vajin odnos, a ne bo vam žal, saj je ta preobrat za vas v resnici veliko olajšanje.

DVOJČKA-Stopite v akcijo in poskusite svojo srečo. Konec koncev prav ničesar ne morete izgubiti. Tudi prijatelji vas spodbujajo k akciji, torej edina ovira ste le vi sami sebi.

RAK- Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Vse vaše težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog in sodelujte.

LEV-Po srečanju boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanjem. Nečesa ne morete takoj rešiti, a nikar ne obupajte.

DEVICA- Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila. Zadeva, ki vas je že dolgo mučila se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo razpletla pozitivno.

TEHTNICA-Danes je pred vami dan, ko boste dosegali svoje cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno vladal manjši kaos.

ŠKORPIJON-Zjutraj boste še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi boljše. Zagotovo pa niste vajeni spreminjati svojih navad in tako nastanejo težave. Tudi tokrat se je treba žrtvovati.

STRELEC-Vsem oviram boste kos, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na tak korak. Nikar ne oklevajte.

KOZOROG-Lotili se boste intenzivnih priprav na naslednji boj, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se rahlo umirite in opazujete.

VODNAR-Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, pa se ustavilo in tako se vrti v nekem krogu. To vas je dokaj izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku.

RIBI- Dan bo nasmejan in bo potekal brez posebnih težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa čakali.

prejšnji članek
Mirna Reynolds še nikoli tako seksi!
Svet slavnih
Mirna Reynolds še nikoli tako seksi!
naslednji članek
Novico o poroki sta skrivala vse do konca!
Svet slavnih
Novico o poroki sta skrivala vse do konca!