klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Prihaja nov vir denarja

13. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop_napoved

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zgodila se bo neka napaka, ki pa jo boste uspeli tako hitro renovirati, da je drugi niti ne bodo opazili. Vseeno pa se morate zavedati, da je del krivde morda tudi na vaši strani.

BIK

Manjka vama prilagajanja in komunikacije, predvsem pa volje, da bi kaj spremenili. Za vsakim dežjem posije sonce. Samski boste neustavljivi, želje in čustva ljudi v okolici vas ne bodo zanimala.

DVOJČKA

Grozi vam, da se vaše domneve uresničijo, če boste še naprej pesimistično gledali na stvari. Ne morete opaziti najboljših možnosti, če se osredotočate le na potencialne ovire.

RAK

Počakajte, preden boste povedali, kdo vam je všeč in kdo ne ter zakaj. Mogoče je namreč, da boste nepričakovano ugotovili, da vas je prvi vtis prevaral. Tudi v karieri potrebujete nekaj več časa za odločitev.

LEV

Danes bo za vaša čustva precej divji dan, saj se bodo mešala in nastajala nova. V vas bo nastajal pravi vihar ljubezni, ki ga že dolgo časa niste občutili.

DEVICA

Na poslovnem ali finančnem področju se boste z velikim olajšanjem poslovili od svojih preteklih težav, ki so vas obremenjevala, da niste mogli ne mirno spati ne pozitivno razmišljati o prihodnosti.

TEHTNICA

Zdaj je nastopil čas, da spet bolj celovito, z vašim notranjim uvidom, pogledate v vaše prihodnje cilje. Ker boste imeli veliko ustvarjalne energije, boste tudi samozavestni.

ŠKORPIJON

Zavedate se, da so se zgodile določene spremembe, ki so povezane z ljubeznijo. A ni pomembno kako so se zgodile in zakaj, pomembno je le to, da so vam všeč in vam ustrezajo.

STRELEC

Spet se bo zgodilo nekaj, kar je povezano z vašimi preteklimi razmerami ali izkušnjami. Ne odlašajte, ampak stopite čim prej v akcijo, da boste čim prej rešili te probleme.

KOZOROG

Z ljubljeno osebo se bosta danes neverjetno dobro razumela in skupaj boste tvorila neko celoto, ki vas bo dopolnjevala in izpopolnjevala. Mogoče boste imeli popoldne malce manj energije, a to naj vas popolnoma nič ne skrbi.

VODNAR

Novi viri denarja ali poslovne priložnosti se bodo pojavile v današnjem dnevu. Preboj energije bo okrepil tudi vašo samozavest. Materialno stanje se bo občutno izboljšalo.

RIBI

Danes se boste le težko prilagajali drugim. Vaša energija se enostavno ne bo ujemala z drugimi, zato se boste veliko raje umaknili v svoj notranji svet in preprosto sanjarili.

prejšnji članek
Razkrivamo, kakšen je Miha, ko kamere ugasnejo!
Resničnostni šovi
Razkrivamo, kakšen je Miha, ko kamere ugasnejo!
naslednji članek
Človek neštetih talentov
Svet slavnih
Človek neštetih talentov