klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Vztrajajte, nikar ne obupajte!

15. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V ljubezni boste tvegali in tudi kaj pridobili. Lahko se izkažete tudi pri študiju in izpitih, z dobro zbranostjo in spominom, ter ob dejavnosti, ki zahteva dobro koncentracijo.

BIK

Vaša zmedenost se bo sicer poznala med samim delom, a če boste vestni in delavni, boste zadeve lahko hitro nadoknadili in na končnem izdelku se ne bo popolnoma nič poznalo, da so bile med delom težave.

DVOJČKA

Zaradi nekega finančnega problema boste zaprosili za pomoč, a vaša prošnja ne bo uslišana. Kljub vsemu se boste veselili življenja in iskreno boste nekaj praznovali, če tudi ne bo nobenega konkretnega vzroka.

RAK

Danes preprosto ne boste zadovoljni z opravljenim delom. Nič bolje ne bo, če se boste jezili, na okoliščine nimate praktično nobenega vpliva. Vzemite si odmor, da se malce sprostite.

LEV

Danes boste zopet polni novega poguma in samozavesti. Spoznali boste sorodne duše ali partnerje, ki vas bodo popeljali v svobodo in nov svet spoznanj.

DEVICA

Danes bodite previdni na kariernem področju. Zlobni jeziki vam poskušajo škodovati. Nekomu gre v nos, ker ste bili boljši od njega. A to je le kratkotrajno obdobje, ko se zdi, da za vašim hrbtom kar poka od škodoželjnosti.

TEHTNICA

Če boste združili svoje misli in občutke, boste prav gotovo našli navdih za kakšno novo poslovno priložnost, ki lahko prinese dobre rezultate.

ŠKORPIJON

Čeprav bodo vaši upi na začetku kar visoki, to ne pomeni, da jih boste nujno dosegli. Če jih želite izpolniti boste namreč potrebovali veliko vlaganja ter dela in ne samo upanje.

STRELEC

Danes se boste spet počutili kot prerojeni. Bodite pogumni in radovedni, kajti vaša pustolovska žilica bi vam prinesla osebno veselje, mogoče pa celo nek nepričakovan uspeh.

KOZOROG

Dobili boste novega sodelavca in že od začetka bo med vama čutiti kemijo. Še posebno vezani bodite previdni in se ne predajte preveč, ker lahko to kasneje škodi vam in vaši zvezi.

VODNAR

Partner vam bo dal določene povode za dvom v njegovo zvestobo in v najbližji prihodnosti se stvari še ne bodo razjasnile. Ne bodite preveč negativno nastrojeni v besedah.

RIBI

Niste preveč prepričani, kako vas bodo sprejeli, a vseeno vztrajate. Prav v tem bo vaša moč, ker nadaljujete po svoje, tudi počasi in nekoliko trmasto, ter tako premagujete ovire.

prejšnji članek
Aneta razkrila, zakaj je v resnici ranila Zdenko
Resničnostni šovi
Aneta razkrila, zakaj je v resnici ranila Zdenko
naslednji članek
Blestela v Reki ljubezni, zdaj nezavestna
Svet slavnih
Blestela v Reki ljubezni, zdaj nezavestna
#nasazenazenska
nasazenazenska