Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nasmehnila se vam bo sreča

16. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop-astro

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ne mešajte čustev z delovnimi zadevami. Zaveznike iščete tam, kjer jih v resnici ni. Pazite, posebno ob vzpostavljanju novih stikov z nekom, ki ga ne poznate najbolje.

BIK

Lotite se načrtov z več zagona, mislite pozitivno. Vendarle je prišel čas, da se vam nasmehne sreča, pa čeprav morda na nepričakovan način.

DVOJČKA

Navdušeni ste nad neko novo možnostjo za študij, potovanje ali izpopolnjevanje, tudi zato, ker lahko vse rešite sami, od začetka do konca in do najmanjših podrobnosti.

RAK

Zdelo se vam bo, da čas prehitro beži in ure se zdijo prekratke za vse delo, ki bi ga radi opravili. Zjutraj si postavite prioritete in si omislite načrt, današnji dan bo že tako prekratek za vse obveznosti.

LEV

Čeprav vas bodo glede določenih stvari navdajali mešani občutki in se ne boste mogli pomiriti bo kmalu vse v redu. Mogoče samo malce pretiravate in se pretirano razburjate in na koncu niti ne bo nič hujšega.

DEVICA

Tokrat se morate prilagoditi, vendar pa se lahko tolažite s tem, da niti to ne bo trajalo v nedogled. Ne vdajte se prezgodaj, čeprav ste prepričani, da je nekje vaša navzočnost odveč.

TEHTNICA

Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč, pri doseganju zastavljenih ciljev. Na osebnem področju boste stvari prevzeli v svoje roke.

ŠKORPIJON

Morda ste si naložili preveč dela. Danes bodo ljudje od vas pričakovali, da boste rešili njihove probleme, vi pa boste zaradi preobremenjenosti samo jezni in nerazpoloženi.

STRELEC

Danes se vam obetajo določeni težki dogodki, ki jih nekako ne bi pričakovali, a jih bo potrebno preživeti in po možnosti tudi razrešiti. Čeprav bo zadeva težka, to še ne pomeni, da ne bo hitro rešljiva.

KOZOROG

Vaša pozitivna energija vam bo prinesla občutek, kot da lebdite na čudoviti leteči preprogi, kjer se vas ne morejo dotakniti nobeni zemeljski problemi.

VODNAR

Ves dan boste uživali v prijetni družbi prijateljev, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Sproščeni boste in kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek boste ostali optimistični in veseli.

RIBI

Zakaj si ne bi danes zastavili novega cilja. Siti ste že dela, ki ga opravljate ves čas in se ves čas tudi ponavlja. Dnevna rutina bi lahko bila veliko znosnejša, če bi si privoščili nekaj novega oziroma cilj, ki bo nov in vas bo gnal naprej.

prejšnji članek
Iz kajže se je slišalo hlipanje
Resničnostni šovi
Iz kajže se je slišalo hlipanje
naslednji članek
Znana je premiera zadnje sezone serije Igra prestolov!
Svet slavnih
Znana je premiera zadnje sezone serije Igra prestolov!