favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Obeta se čustvena nestabilnost

18. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Pol planetov je ta čas nepovezanih, kaj takega se zgodi redkokdaj. foto: PS

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Spet boste svobodno zaplavali skupaj z vašim življenjskim tokom in nič ne bo zmotilo vaše notranje harmonije. Današnji dan boste preživeli v dobri družbi.

BIK

Podzavestno si boste izbrali pravo družbo in cilj, ki vam je vsekakor pisan na kožo. Vzpostavili boste stike z osebo, s katero ste nekoč uspešno sodelovali ali pa vas še vedno na neki način mika.

DVOJČKA

Morda vas bo vleklo v višave, v hribe ali na kakšen drugačen podvig. Vendar bodite čim bolj previdni in sledite svojemu notranjemu občutku, ki vas bo varoval in usmerjal.

RAK

Neko kronično težavo boste lahko premagali na način, ki ga že poznate. Če ne bo uspešen se zazrite v svojo notranjost in morda se vam pojavi pravi odgovor.

LEV

Uprite se želji, da bi nadzorovali vsako podrobnost in preprosto zaplavajte s tokom čustev. Trenutno še ne morete niti slutiti, kam vas bo to pripeljalo.

DEVICA

Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste imeli priložnosti se umakniti v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni.

TEHTNICA

Vaš nemirni duh vas bo vabil v naravo ali po vaših pustolovskih poteh, kjer si boste nabrali najbolj čudovite energije. Veselili se boste tudi prijetnega srečanja.

ŠKORPIJON

Naj vas ne bo strah predlagati nečesa novega. Naleteli boste na dober odziv. Prepričljivi boste, čeprav občasno ne prav taktni. Nikomur tako rekoč ne pustite do besede.

STRELEC

V današnjem dnevu boste počeli stvari, ki se bodo drugim zdele nenavadno vznemirljive, ampak vi se boste pri tem neizmerno zabavali, sreča bo na vaši strani.

KOZOROG

V današnjem dnevu boste podvrženi čustvenemu nihanju, tudi volje vam bo primanjkovalo. Ko se boste sprijaznili, da določena ideja ni uresničljiva, vas bo obiskala sreča.

VODNAR

Neki načrti z ljubljeno osebo se bodo težko uresničili, zato boste razočarani. Morda se boste zatekali v sanjarjenje o neki osebi, ki vam ni pripravljena slediti in vračati energije.

RIBI

Prebili se boste v ospredje, morda v nekoliko nepričakovanem trenutku. Ne dovolite, da bi se tudi tokrat vse skupaj končalo pri besedah. Imate veliko pozitivne energije, prenesli jo boste še na nekoga, ki vam je pri srcu.

prejšnji članek
Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba
Svet slavnih
Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba
naslednji članek
Znanstveniki s poceni začimbo v boj proti svetovni debelosti
Zdravje
Znanstveniki s poceni začimbo v boj proti svetovni debelosti