Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Dan bo poln preobratov

19. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop3

Dnevni horoskop foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Situacijo, ki je nastala morate umiriti, predvsem pa morate spoznati svoje meje in jih bolj jasno začrtati. Medtem ko rešujete tuje probleme, so vaši postavljeni na stranski tir.

BIK

Nekoliko bolj kot običajno boste v današnjem dnevu raztreseni, zato bodite še bolj previdni pri delu z ostrimi predmeti ali tam, kjer se vam lahko zgodi kaj neprijetnega.

DVOJČKA

Zakaj ne bi enkrat za spremembo začeli drugače, se morda celo opravičili ali priznali svojo krivdo. Dan vam prinaša v tem primeru pravo osebno osvoboditev in nadgradnjo.

RAK

Pri srčnih zadevah bo nekaj presenečenj, končno boste dobili nekaj pomembnih odzivov. Posebno dobro se bo izteklo tudi pri raznih poslih in ob posredovanju neke storitve.

LEV

Ker boste imeli obilico dela, bo zasebno življenje precej trpelo. Poznalo se vam bo, da nimate energije, da bi ste ukvarjali še z domačimi, saj je že delo tako naporno, da se lahko ukvarjate samo z njim.

DEVICA

Dan bo poln preobratov in čustvenega neravnovesja, zato je vsekakor bolje, da zavarujete svoje interese. Imejte v mislih še kakšen rezervni načrt, če bi vam pri prvem spodletelo.

TEHTNICA

Pred vami je naporen dan. Postavljeni boste pred dejstvo in nekaj boste morali ukreniti, saj stvari enostavno ne morejo več tako naprej, kot so bile do sedaj. To vam ne bo najbolj všeč.

ŠKORPIJON

Problemi bodo v današnjem dnevu zaradi zaupanja vase hipu pozabljeni in zato vam predlagamo, da se hitro lotite neke novosti. Poskrbite, da bo pri delu potekalo vse tako kot mora.

STRELEC

Svoj ugled na delu boste še izboljšali, zato bodite v današnjem dnevu vzdrži in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vas bodo razvedrila.

KOZOROG

Danes se boste spet bolj posvetili sebi in zato boste tudi večkrat meditirali. Mogoče boste velikokrat preveč nestrpni, zato tudi ne boste dosegli tistega, kar si želite.

VODNAR

Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste sproščeni in umirjeni. Razmislite tudi, kako bi izboljšali vaše splošno počutje in bili nekoliko bolj aktivni na področju športa.

RIBI

Pri delu se namesto tega, da posegate po novostih, raje odločite za nekaj bolj stalnega in umirjenega, kar vam bo prej prineslo uspeh, kot pa, da poskušate nove ideje.

prejšnji članek
Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo
Svet slavnih
Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo
naslednji članek
Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljeve družine
Svet slavnih
Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljeve družine