Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Danes boste dobili odgovor

23. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop 4

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali v javnosti in predstavljali svoje zamisli. Pričakujte nekaj ljubezenskih iskric, s strani nekoga, ki vam je izredno simpatičen.

BIK

Ostanite spontani in optimistični, stvari se še vedno lahko obrnejo, le ne obžalujte preveč starih časov, naredite nov načrt in se ga tokrat poskusite držati.

DVOJČKA

Danes boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo presenetilo. Posebno, če ste si situacijo zamislili popolnoma drugače, kot se je začela odvijati.

RAK

Na nekaj vprašanj boste odgovorili preprosto. Premislite o priložnostih za sijajna druženja in morda tudi za obisk nekega novega kraja, kjer se vam ponujajo zanimive izkušnje.

LEV

Zapleta se pri stvareh, ki ste jih že obvladali. Vsega skupaj se lotevate na napačen način, česar se morda ne zavedate. Vsekakor bi se morali pravočasno ustaviti in razmisliti.

DEVICA

Dan bo po vašem okusu, ne bo preveč težkih nalog in še manj napetih trenutkov. Vse se bo končalo dobro, če se boste držali tistega, kar že obvladate.

TEHTNICA

Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas še muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni bo še nekaj labilnosti, tudi zato, ker nihče očitno noče popustiti.

ŠKORPIJON

Pozitivne okoliščine spreminjajo vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova in se prilagoditi.

STRELEC

Poskusite se dogovoriti z osebo, ki vam zelo je naklonjena in vam lahko pomaga. Marsikaj bo danes v vaših rokah in le od vas je odvisno, kako boste odreagirali.

KOZOROG

Posvečate se zamislim, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Tudi na ljubezenskem področju se boste počasi otresli pomislekov, saj si močno želite novosti.

VODNAR

Ne sprejmite nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Ostanite na preži, posebno s tistimi, ki so preprosto drugače naravnani. Smisel boste našli v sprostitvi.

RIBI

Današnji dan vas kliče k počitku in umiritvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo tokrat več kot intenziven.

prejšnji članek
Franku prekipelo, izdal Anetino največjo skrivnost
Resničnostni šovi
Franku prekipelo, izdal Anetino največjo skrivnost
naslednji članek
Slovenska športnica ljubi nogometaša
Življenjski slog
Slovenska športnica ljubi nogometaša