Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Osvobodili se boste ...

24. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
astrologija horoskop znaki 2

Preverite napoved. foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Planetarna kombinacija lahko nosi nekaj prevar in razočaranj. Tako da bodite bolj previdni. Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke.

BIK

Mirni boste, in na praktičen način boste sposobni izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo. Vaša pozornost bo tokrat usmerjena na materialno področje.

DVOJČKA

Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za ljubezen.

RAK

Globoka čustvena energija vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, največje bogastvo bodo iskreni in sočutni odnosi.

LEV

Poudarek bo tokrat na odnosu z domačimi. Veliko ene zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi.

DEVICA

Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo družba, ki vam bo podarila razposajeno energijo.

TEHTNICA

Loteva se vas precej obremenjujoč občutek, morda celo ljubosumje, ki ga bo potrebno nadzorovati. Glede vsega, poiščite zlato sredino in pazite, da se ne bi preveč osamili.

ŠKORPIJON

Dan bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se vrti nekako vse naenkrat.

STRELEC

Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost tej osebi.

KOZOROG

Aktivnosti na prostem vam bodo pomagale do notranje moči in trdnosti. Dan vam prinaša kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil.

VODNAR

Precej zmedeni in raztreseni boste. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj nedorečenosti. Popoldanski trenutki so izredno spodbudni za ustvarjanje in razmišljanje.

RIBI

Življenje vas kliče k zabavi in veselju, želi od vas, da se igrivo veselite ter da romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo nosil s sabo tudi kanček optimizma.

prejšnji članek
Smrt v družini Isaaca Palme
Svet slavnih
Smrt v družini Isaaca Palme
naslednji članek
Znana Slovenca naredila nekaj, kar ni še nihče na svetu
Svet slavnih
Znana Slovenca naredila nekaj, kar ni še nihče na svetu