pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

Dnevni horoskop: Poskrbite za finančne težave
| Horoskop.si

Dnevni horoskop: Poskrbite za finančne težave

Kaj napovedujejo zvezde?, arhiv Svet24

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes bo na sporedu veliko dobrih novic. Tokrat boste dokaj iznajdljivi tudi v precej nestabilnih situacijah. Najbolje se boste počutili s tistimi, ki so popolnoma brez predsodkov.

BIK

Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana z zasebnim področjem in vas muči že nekaj časa. Poslovne zadeve vas bodo malce obremenile s svojim tempom, vendar se ne dajte motiti.

DVOJČKA

Glede določenih obveznosti vam že teče voda v grlo, zato se potrudite, da se čim prej soočite z nastalimi težavami. V takšnih trenutkih ste zmožni odmisliti vse in se prilagoditi.

RAK

Prijeten dan, v katerem lahko delate kar si želite, saj vas nihče ne bo ustavljal. Vaši predlogi bodo dobro sprejeti, zato ne oklevajte, saj lahko končno prevzamete pobudo.

LEV

Ne morete se pretvarjati takrat, ko vam ni do druženja ali sodelovanja, kjer se počutite nezaželeno. Lahko se odločite po svoje, prisluhnili vam bodo, čeprav vas ne bodo razumeli.

DEVICA

Čim prej poskrbite glede denarja, saj imate pred sabo številne obremenitve. Težavam se boste izognili, če imate urejeno finančno stanje, v nasprotnem primeru sledi nekaj napetosti.

TEHTNICA

Nič ni nemogoče, boste ugotovili danes, ko se vam odpirajo nove priložnosti na več področjih. Le ob sporočilu, ki bo imelo nedvomen pomen boste malce labilni.

ŠKORPIJON

Čeprav danes ne boste preveč romantični, se vam vseeno obetajo dokaj dobre novice, posebno na področju čustev, kjer ste v zadnjem času malce zaspali na lovorikah.

STRELEC

Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, posebno če ste se pripravljeni boriti za več stvari hkrati. Ko boste slišali prijeten kompliment vezan na vaš videz, bo vse še bolj sproščeno.

KOZOROG

Današnji dan bo naporen, posebno glede nalog in pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste nekoliko zmedeni.

VODNAR

Vplivnejši boste, tudi glede zadeve, kjer vas večkrat morda niso najbolje razumeli ali spoštovali. Glede dela pa se čim prej odločite tudi v povezavi s krajšo potjo.

RIBI

Upali ste, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj pričakujete, toda vse skupaj ne bo tako. Zato boste malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni.