pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

Dnevni horoskop: Nekdo vas izziva in opazuje
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekdo vas izziva in opazuje

Horoskop, Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Trenutno ne potrebujete odvečnih napotkov ali pomoči, kar boste tudi jasno izpostavili. Pri delu boste izredno spretni, uspešno si boste priborili tisto, kar vam v bistvu pripada.

BIK

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije, kar vas bo jezilo. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite.

DVOJČKA

Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo popolnoma drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu.

RAK

Preveč pogrešate nekoga, tega pa mu morda nočete priznati, zato se zatekate v žalost in slabo počutje. Pričakujte še nekaj zoprnih trenutkov, nato se boste sestavili.

LEV

Konkretno zavrnite tisto, kar vam ne ustreza. Bližnjice in ovinkarjenja zagotovo ne vodijo nikamor in vam niso pisana na kožo, zato povejte, česa ne morete sprejeti, ter se tega držite.

DEVICA

Čim prej se pripravite na pomembne opravke in odločitve, zberite vse, kar boste potrebovali. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate.

TEHTNICA

Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase. Bolj ustvarjalni boste v teh dneh črpali navdih za vaša ustvarjanja in mu sledili.

ŠKORPIJON

Ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v dobro voljo. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno, kar vam bo ustrezalo.

STRELEC

V današnjem dnevu boste zagnani, posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti. Vse se dogaja v krogih, ki vam niso najbolj poznani.

KOZOROG

Veliko zanimivih in vznemirljivih ljudi bo krožilo okoli vas. Prijetna druženja in veliko akcije bo tisto, kar vas bo dvignilo in razveselilo. Pokažite posebno pozornost, všeč vam bo.

VODNAR

Nekdo ne ve, kako bi ravnal z vami, in več kot očitno je, da se še ne poznata dovolj dobro, da bi lahko bila sproščena v odnosu. Malce boste zadržani, kar ne prinaša rešitev.

RIBI

Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj. Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti.