mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekdo vas bo presenetil!

29. 11. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (3)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Čeprav se boste želeli po pomembnem sestanku ali srečanju nekoliko sprostiti, to žal ne bo šlo. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli pripeljati do rešitve.

BIK

Ne čutite več strahu pred novostmi, kar vam lahko pomaga pri osebnem napredku. Za nekaj se boste hitro odločili, potem pa še hitreje prešli k dejanjem in se končno tudi dogovorili.

DVOJČKA

Pravočasno si poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez vprašanj. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave.

RAK

Presenetil vas bo nekdo, ki očitno hoče zgladiti stare nesporazume, vendar vi žal še niste pripravljeni. Tisto, kar vas ne prepriča, je predvsem njegov način komunikacije.

LEV

Nekaj se še vedno ne odvija tako, kot si želite, čeprav vam je nekdo naklonjen in čustva so obojestranska. Tokrat vas ovirajo tudi okoliščine, povezane s poslovnim področjem.

DEVICA

Življenje bo v današnjem dnevu zahtevalo od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, da se ne bodo še bolj zavrtele v negativno smer.

TEHTNICA

V domačem okolju boste nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi sorodnik, ki vas prepričuje na nek način prav. Pozanimajte se, kaj se je zgodilo, preden se boste napadalno odzvali.

ŠKORPIJON

Dobra organizacija bo vsekakor že pol uspeha, zato si zanjo vzemite čas. Pustili boste dober vtis, v ljubezni pa boste nepotrpežljivi, čeprav čisto po nepotrebnem.

STRELEC

Ugotovili ste, kam bi se morali odpraviti, toda nimate dovolj moči, da bi storili nekaj bolj konkretnega, še posebej če vas še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas.

KOZOROG

Vaša samozavest se počasi zvišuje, sicer pa ne pričakujte čudežne rešitve s strani prijateljev, poiskati jo boste morali sami. Potrebovali boste več časa, tudi v večernih urah.

VODNAR

Veliko pozornosti bo usmerjeno v poglobitev. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki obljubljajo tudi napredek. Vaš občutek za poštenost bo okrepljen.

RIBI

Težko se boste odločili, posebno zato, ker ste se preveč sprostili in nečesa nočete videti v pravi luči. Pomoč si poiščite na pravi strani, nikar tam, kjer vas nekdo ne sprejema.

prejšnji članek
Po nesreči razkril: Se je Rusu družina odpovedala?
Resničnostni šovi
Po nesreči razkril: Se je Rusu družina odpovedala?
naslednji članek
Nika Zorjan o ljubezni
Svet slavnih
Nika Zorjan o ljubezni
#nasazenazenska
nasazenazenska