pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

Angelina Jolie Svet24.si

Zvezdniki, ki imajo zelo zanimive skrite talente

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

Dnevni horoskop: Izkoristite priložnost!
| Horoskop.si

Dnevni horoskop: Izkoristite priložnost!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Priznati si morate, da ste končno bolj zadovoljni kot običajno. Nekaj, kar se je ustavljajo in kompliciralo, se bo končno premaknilo. Prepričajte s pravimi argumenti in očarljivostjo.

BIK

Želite si nadaljevati nekaj, kar je preveč tvegano. Potrebujete mir in nekaj vas bo spet predramilo, tudi kar zadeva izpit ali obetavno srečanje, ki lahko prinese tudi občutek zaljubljenosti.

DVOJČKA

Veliko ljudi je na vaši strani, zato ne dovolite, da bi vas razburjale malenkosti, ki jih boste kmalu pozabili. Izkoristite vsako priložnost, da bi stvari zgladili in jih rešili v pravi smeri.

RAK

Energični boste in zato vam tudi pri zelo zahtevnih zadevah ne more spodleteti. Vsak trenutek boste koristno zapolnili, na vidiku je tudi nekaj zanimivih pogovorov ali srečanj.

LEV

Z nekom bosta končno našla skupne teme in interese. Morda sta dvignila preveč prahu povsem po nepotrebnem. Sedaj se bosta vsemu skupaj prijetno nasmejala.

DEVICA

Veliko pozornosti bo namenjene zadevam povezanim z domom. Prisotnega bo nekaj stresa in potrebno se bo odpreti spremembam, kljub temu da jih ne sprejemate z odprtimi rokami.

TEHTNICA

Nikar ne bodite v situaciji, ki vas skrbi preveč zaupljivi in naivni. Pazite, ker boste v delovnem krogu morali zadržati razdaljo z osebo, ki vam sicer veliko pomeni.

ŠKORPIJON

Vse poteka tako kot si želite, zato zagotovo nimate razlogov za zaskrbljenost. Spontanost se vam bo obrestovala, tudi pri finančnih zadevah, ki niso v najboljšem stanju.

STRELEC

Ni lahko navaditi se na opazke nekoga, ki vas še vedno ne pozna ali preprosto ne razume. Vse skupaj bo izrazito, zato vsemu ne pripisujte preveč pozornosti.

KOZOROG

Danes boste končno sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas obremenjevale. Končno se povezujete s pravo osebo, ki vam je predvsem prijateljsko naklonjena.

VODNAR

Z nekom lahko najdeta skupni jezik, kar vas bo pomirilo, tudi zato, ker sta dolgo tavala, zdaj pa sta končno podobno motivirana. Glede poslovnega napredka ste odločni kot že dolgo ne.

RIBI

Življenje vas vabi k temu, da se izrazite. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale. V zasebnem odnosu ne pozabite na igrivost, tokrat bo le ta pot do srca ljubljene osebe.