osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Dnevni horoskop: Prilagodite se ljudem okoli vas
| Horoskop

Dnevni horoskop: Prilagodite se ljudem okoli vas

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zopet so na vrsti stare teme in težave in tokrat morda celo nimate dovolj moči, da bi se borili. Čim prej uredite le najnujnejše, vse ostalo pa bo prišlo samo po sebi in spontano.

BIK

Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas zanima. Ne pripravljajte se vnaprej, temveč le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano.

DVOJČKA

Tokrat ste lahko povsem mirni, saj se zadeve premikajo tako, kot je prav. Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v pravi družbi in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo.

RAK

Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste nemirni, saj se ponavlja nekaj, česar še niste rešili.

LEV

Vedno se borite za to, da vas upoštevajo, danes pa ne najdete pravega načina. Preveč delate, premalo je časa za ljubezenske zadeve in pogovor, s katerim v resnici le odlašate.

DEVICA

Hrepeneli ste po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih vodah in to boste tudi dobili. Čeprav boste nekoliko neodločni, kaj bi sploh odgovorili, kako naj bi se odzvali, se bo dobro končalo.

TEHTNICA

Ne boste več zadržani, marsikaj vam bo šlo lažje z jezika, saj ste pri sebi marsikaj razčistili. V ljubezni boste odločnejši, vsekakor pa se znova pogovorita o problemu.

ŠKORPIJON

Obstaja več načinov, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve kmalu uredile in zgladile. Zato se umirite in prilagodite.

STRELEC

Veliko bo dela, vendar je videti, da boste v vse kar boste počeli vlagali veliko harmonije. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite.

KOZOROG

V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa ste, prav nasprotno, preveč nepotrpežljivi. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kako bi lahko kaj spremenili.

VODNAR

Zastavljate si visoke cilje. Preprosto si želite več. Energije bo na pretek, vsekakor pa si vzemite več časa tudi za partnerja ali krajšo pot, ki vas bo razvedrila.

RIBI

Nenehno se vam vrti eno in isto, saj preveč vztrajate pri osebi, ki se ne more spremeniti tako, kot si želite. Morda je najbolje, da se tudi posvetujete z nekom, ki vas dobro pozna.