prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

sonja-plešnar Njena.si

Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Dnevni horoskop: Čaka vas dobra novica!
| Horoskop

Dnevni horoskop: Čaka vas dobra novica!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Delovali boste veliko bolj globoko kot običajno. Prihajajo opravki na finančnem področju. Z nekaj pripravljenosti se obetajo res lepi, intenzivni in strastni trenutki z ljubljeno osebo.

BIK

Nihče ne more brati vaših misli, zato bodite bolj odkriti in predvsem direktni. V ljubezenskih odnosih ste preveč navezani na osebo, ki bi jo morali dokončno pustiti za seboj.

DVOJČKA

Današnji dan začenjate premišljeni, čeprav je v zadnjih dneh vse nekako ustaljeno, brez novosti. Novosti vas lahko prebudijo, ter konec dneva tudi prijetno presenetijo.

RAK

Nikakor se ne morete popolnoma sprostiti. Hitite in nenehno si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri pravi čas ustavili. Besede vam bodo šle zlahka z jezika.

LEV

Danes pričakujte vsaj eno dobro novico glede sodelovanja ali določenega odnosa. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom in odpravite se na sprehod.

DEVICA

Dovolj časa bo za vse, kar ste si pred časom zastavili. V ljubezni se čim prej prilagodite, predvsem zato, ker je povsem jasno, kaj si vi želite, sicer pa to ni edino pomembno.

TEHTNICA

Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Kljub temu bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost in natančnost.

ŠKORPIJON

Pred vami je precej stresen dan. Morali boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej nervozi pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno.

STRELEC

Pričakujte nekaj dodatnih opravkov, ki vam ne bodo pustili veliko prostega časa. Zato bo treba preložiti srečanje, ki si ga trenutno niti ne želite preveč. Raje boste sami s sabo.

KOZOROG

Preseneča vas novica, posebno če je povezana z reševanjem domačih zadev. Bolj kot ljubezen, vam diši spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni konkretnih obveznosti ali obljub.

VODNAR

Zlahka se boste odločili, ker pravzaprav končujete neko pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste iskali novo družbo in podporo prijateljev.

RIBI

Določena situacija se vam prepogosto ponavlja, resnice pa še niste pripravljeni slišati in upoštevati ter namesto tega iščete neke bližnjice, ki pa niso ugodne za vas.