ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

vinjeta Svet24.si

Kako do brezplačne vinjete?

jankovic makarovic bobo Reporter.si

Dom Jankovićevih privilegirancev: ljubljanski ...

andrej-baković Svet24.si

Andrej iz Ljubljane je covid-19 izkusil na lastni ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Minister Cigler-Kralj denar za ranljive dal ...

marija-šerifović Odkrito.si

Marija Šerifović ima fanta!

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Njena.si

Navihano razpoložen Matic iz Polkaholikov

Korenska čakra – čakra stabilnosti in obilja
| K.S.

Korenska čakra – čakra stabilnosti in obilja

Kot energetski spekter frekvenc (barv) smo ljudje pravzaprav kot mavrice. In lepa mavrica pomeni dobro zdravje ter gladek pretok energij po telesu., dreamstime

Čakre, ki so po vzhodni tradiciji (predvsem hinduizma) del našega nefizičnega/subtilnega telesa, lahko na naše življenje močno vplivajo. Če imate občutek, da nikakor ne najdete svoje stabilnosti in se nenehno soočate s težavami z denarjem, obstaja velika verjetno, da se soočate z blokado na 1. čakri, ki je bolje poznana kot korenska.

Korenska čakra je znana kot center naše stabilnosti (tudi finančne) in je povezana z domom, občutkom pripadnosti in samo identiteto. Nahaja se na začetku hrbtenice in je močno povezana z elementom zemlje.

Z delom na prvi čakri si zagotavljamo ne le lastno stabilnost v življenju (osebna, finančna, v odnosih, na delu), ampak tudi dovolj energije za delovanje ostalih čaker. Nanjo in njeno delovanje lahko vplivamo ne le preko uporabe rdeče barve (lahko na oblekah ali modnih dodatkih), ampak tudi fizičnih vaj in dihalnih tehnik. Plešite, prakticirajte jogo in se nasploh obkrožite z elementi narave.