fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Spolna čakra - čakra intime in ustvarjalnosti
| K.S.

Spolna čakra - čakra intime in ustvarjalnosti

Dreamstime

Čeprav bi po njenem imenu hitro prišli do sklepa, da vam lahko pomaga le pri seksu, je v resnici povezana tudi z vašo vitalnostjo, zdravjem in sposobnostjo ustvarjanja.

Koliko ljudi vam je že reklo, da se na vse preveč burno odzivate? Bodite iskreni: se vam zdi, da ste v resnici malce preveč trmasti in morda v spalnici premalo ustvarjalni? Lahko je ravno obratno in svojih strasti nikakor ne morete potešiti. Ja, verjetno je, da vam težave dela ravno 2. čakra, ki ji rečemo kar spolna.

S svojo magično oranžno barvo je močno povezana z elementom vode, nahaja pa se na tik nad genitalijami. Preko svojega ubranega delovana, vam pomaga pri kreativnosti in čustvenem izražanju, prav tako pa konkretno uravnava vašo strast, poželenje in samo spolnost kot tako.

V kolikor ste začutili, da imate lahko z omenjeno čakro težave, lahko na njej delate na različne načine. Med tem ko je najboljša izbira joga ali meditacija, ki je osredotočena nanjo, lahko nanjo vplivate tudi preko uporabe prej omenjene oranžne barve in pa s sprehodi ob vodi.