kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Spolna čakra - čakra intime in ustvarjalnosti

22. 8. 2020; 02.00
Avtor: K.S.
čakre dreamstime_xxl_43665652

foto: Dreamstime

Čeprav bi po njenem imenu hitro prišli do sklepa, da vam lahko pomaga le pri seksu, je v resnici povezana tudi z vašo vitalnostjo, zdravjem in sposobnostjo ustvarjanja.

Koliko ljudi vam je že reklo, da se na vse preveč burno odzivate? Bodite iskreni: se vam zdi, da ste v resnici malce preveč trmasti in morda v spalnici premalo ustvarjalni? Lahko je ravno obratno in svojih strasti nikakor ne morete potešiti. Ja, verjetno je, da vam težave dela ravno 2. čakra, ki ji rečemo kar spolna.

S svojo magično oranžno barvo je močno povezana z elementom vode, nahaja pa se na tik nad genitalijami. Preko svojega ubranega delovana, vam pomaga pri kreativnosti in čustvenem izražanju, prav tako pa konkretno uravnava vašo strast, poželenje in samo spolnost kot tako.

V kolikor ste začutili, da imate lahko z omenjeno čakro težave, lahko na njej delate na različne načine. Med tem ko je najboljša izbira joga ali meditacija, ki je osredotočena nanjo, lahko nanjo vplivate tudi preko uporabe prej omenjene oranžne barve in pa s sprehodi ob vodi.

prejšnji članek
Vas bo to živilo res pomladilo?
Moda&Lepota
Vas bo to živilo res pomladilo?
naslednji članek
Brigita Šuler letos dopustuje drugače
Svet slavnih
Brigita Šuler letos dopustuje drugače