Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izboljšajte ljubezensko življenje preko srčne čakre

12. 11. 2020; 03.00
Avtor: K. S.
čakre 1

Naši energijski centri (čakre) so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov. foto: Profimedia

Ljubezen je tista, ki nas žene dalje, nam vliva upanje in daje občutek sreče. Pomanjkanje te pa nas kaj hitro vrže v brezno obupa in nastrojenosti do drugih. Ste se kdaj spraševali, zakaj v odnosih ne pride do premika, zakaj nikoli ne najdete tistega pravega? Lahko da se odgovor skriva v srčni čakri.

Vsi smo se že kdaj soočali z bolečim srcem zaradi propadlih zvez, neuslišane ljubezni in podobno. A verjetno smo vsi tudi že slišali, da se vse v resnici začne pri nas. Šele ko vzljubimo sebe, bodo drugi vzljubili nas. Ko se začnemo ceniti, nas bodo cenili tudi drugi.

Če ste imeli kdaj občutek, da enostavno ne morete zaupati drugim in ste se nenehno soočali s srčnimi bolečinami, nihanjem razpoloženja in nasploh občutkom nesprejetosti, je velika možnost, da je vaša srčna čakra blokirana. Večkrat nas v tem stanju drži ujete v slabih odnosih, saj čutimo, kot da smo od njih odvisni, kot da brez njih ne preživimo.

Ni potrebno, da ste v ljubezni nesrečni. A kako to spremeniti? Ponovno, vse se začne pri vas in če ste se v opisanem našli, je čas, da svoj fokus med drugim namenite čiščenju omenjene čakre.

Ker je povezana z zeleno barvo in elementom zraka, je seveda prva poteza, da se večkrat odpravite na sprehod v naravo, kjer delate dihalne vaje. Prav tako je priporočljiva uporaba zelene v vaši okolici in oblekah, modnih dodatkih, nikakor pa ne bo šlo tudi brez meditacij ali joge. Raziščite možnosti in izberite tisto/tiste, ki so vam najbližje.

prejšnji članek
Legendarni slovenski režiser v Ljubljani dobil svoj trg
Svet slavnih
Legendarni slovenski režiser v Ljubljani dobil svoj trg
naslednji članek
Ohrovt je zakladnica domače lekarne
Zdravje
Ohrovt je zakladnica domače lekarne