osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Dnevni horoskop: Danes boste žareli kot sonček
| Horoskop

Dnevni horoskop: Danes boste žareli kot sonček

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nova avantura bo pozitivno vplivala na počutje, pa čeprav ste bili malo skeptični. Energija se vam bo nepričakovano povrnila na stare tire tako, da boste več kot zadovoljni.

BIK

Danes boste žareli kot sonček. Dan bo za vas izjemno aktiven in poln komplimentov. Tokrat uporabite vse svoje spretnosti, da se približate določeni zadevi.

DVOJČKA

Čeprav vam ni podobno, se boste te dni zaprli vase in razmišljali o vse mogočem. Tudi partner bo bolj redkobeseden, kar vas niti ne bo preveč motilo.

RAK

Naredili boste manjšo napako, a jo boste tudi kmalu popravili, tako, da bodo načrti stekli kot namazano. Soočili se boste z uspehom in zadovoljstvom.

LEV

Luna je še vedno na vaši strani. Odločni boste. Sreča vas resnično spremlja tudi pri zadevah, ki bi jih lahko opravili bolje kot v preteklosti.

DEVICA

Ne spuščajte se v podrobnosti, ampak vstanite zgolj pri pomembnih stvareh. Te bodo namreč na koncu zelo odločale o vaši prihodnosti z ljubljeno osebo.

TEHTNICA

Nikar ne sklepajte prehitro, kajti prvi videz pogosto vara. Vzemite si več časa za razmislek saj se vam nikamor ne mudi. Poglobite se v svoje skrite misli.

ŠKORPIJON

Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo danes dvignila samozavest.

STRELEC

Čeprav ste popolnoma prepričani o svojem, vseeno počakajte, preden boste svetovali prijatelju le na podlagi vaših prejšnjih izkušenj. V ljubezni se boste bolj sprostili proti večeru.

KOZOROG

Obljuba dela dolg. Velja tudi v ljubezni, kjer se ne morete izmuzniti z nekaj sladkih besed. Draga oseba potrebuje konkretna dejanja, zato se usmerite vanje.

VODNAR

Nekaj se bo zgodilo takrat, ko ne boste pričakovali, zato bo tudi vaš odziv nekoliko mlačen vsaj na začetku. Bodite pozornejši, mnogi bodo z vami upravičeno nepotrpežljivi.

RIBI

Še vedno premalo pazite na nepovabljene oči in ušesa. To je tudi glavni razlog, da mnogi prehitro izvedo za vaše načrte in taktiko, zato vas včasih tudi prehitijo.