osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Dnevni horoskop: Čas je za reševanje sporov
| Horoskop

Dnevni horoskop: Čas je za reševanje sporov

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Noben problem vas ne bo mogel spravili iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor pa bo marsikoga spravil v dobro voljo.

BIK

Obremenjevale vas bodo rahle zdravstvene težave a jih boste premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo.

DVOJČKA

Pazite pri delu, lahko vam ponagaja površnost. Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti.

RAK

V določeni situaciji imate res veliko več sreče kot pameti. Odprlo se vam bo veliko novih in zanimivih priložnosti, dobro jih preučite in zgrabite za najboljšo.

LEV

Ali še niste ugotovili, da z dosedanjimi izgovori ne boste prišli daleč. Raje povejte po pravici drugače vam bo partner zameril. To pa za vas ne bilo dobro.

DEVICA

Malo preveč se ukvarjajte s tem, kaj si mislijo drugi. Zato pa poskusite današnji dan preživeti v krogu ljudi, ki vas ne utrujajo. Tudi večer bo po vašem okusu.

TEHTNICA

Čakanje tokrat ne bo obrodilo sadov, zato morate nemudoma ukrepati. V nasprotnem primeru vse posledice pripišite sebi. Popoldne se boste podali v raziskovanje.

ŠKORPIJON

Veliko boste govorili in tako prikrivali dejstvo, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Še malo in rešili boste nekaj sporov, ker določene stvari opazujete drugače, vsekakor bolj optimistično.

STRELEC

Ne branite se ponujene pomoči, kadar jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.

KOZOROG

Zaradi premalo telesne aktivnosti se vam je nabralo nekaj odvečnih kilogramov. Poglejte se v ogledalo in se zamislite nad svojo podobo ter začnite čim prej ukrepati.

VODNAR

Pri marsičem boste počasnejši kot po navadi. Zato boste slišali tudi kaj neprijetnega. Očitno vam še vedno nenehno mečejo polena pod noge.

RIBI

Nikar ne zaspite na lovorikah, ampak ostanite še naprej budni. Nujno se boste morali opredeliti. Izberite prijetno, vendar drugačno možnost, ki vam jo bo svetoval prijatelj.