pia skofic - ms Odkrito.si

Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju ...

irina ribnikova Svet24.si

15-letni Irini med kopeljo v vodo padel mobilnik, ...

Žalostna ženska Petisvet.si

Bolje zlomljena kost kot zlomljen duh

Vladimir Putin Svet24.si

VIDEO: Odkritje v arhivu Stasija: Pa saj to je ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan bo po novem prepuščena sama sebi

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Travis res prevaral Kylie ali je to ...

reka ljubezni Njena.si

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in ...

Dnevni horoskop: Planeti vam bodo danes zelo naklonjeni
| Horoskop

Dnevni horoskop: Planeti vam bodo danes zelo naklonjeni

astro znamenja, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ne obremenjujete se preveč s prihodnostjo in živite dan za dnem. Tako se vam bo vse posrečilo, pridobili pa boste na veliko zanimivih sogovornikov.

BIK

Postajate vsaj na videz spet preveč mirni. Druga stran tokrat ne bo preveč razumevajoča. Morda vas zaenkrat ne zanima, da bi prenovili vajin odnos.

DVOJČKA

Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam bo uspelo šele takrat, ko boste veliko bolj sproščeni in samozavestni. Potrebujete partnerjevo podporo. Dobili jo boste.

RAK

V današnjem dnevu boste bolj počivali in se pripravljali na nadaljevanje vaših zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili tudi v družbi mlajših, ki vas bodo razveseljevali.

LEV

Planeti vam bodo danes zelo naklonjeni. Karkoli boste počeli, se boste odlično počutili. Veliko se boste pogovarjali z družinskimi člani in prijatelji.

DEVICA

Danes bo vse nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, veselite se.

TEHTNICA

Bližnji po tihem računa na vašo pomoč. Ker vam je on velikokrat stal ob strani, mu ne obrnite hrbta. Zrelo se pogovorita in poiščita boljšo skupno pot.

ŠKORPIJON

Na vprašanja boste odgovarjali zelo kratko in natančno in s tem presenetili okolico. Neugodno za finančna tveganja in za urejanje uradnih zadev.

STRELEC

Prosti čas namenite sebi, poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabite na nego telesa. Preberite kakšno dobro knjigo in posvetite se meditaciji.

KOZOROG

Srce vam ogreva nekdo, ki vas ni pozabil. Namenil vam bo takšen pogled, ki bo razburkal vašo domišljijo. Ne ustavljajte se pri prvem vtisu.

VODNAR

Glede na to, da je danes za vas pozitiven se boste odlično počutili in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov.

RIBI

To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč.