kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: smeha in dobre volje ne bo manjkalo

3. 12. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop, astrologija (1)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Sonce v strelcu vas bo v tem tednu razveseljevalo na vseh področjih. Prodorni, spontani in razigrani se boste podali v svež ples pozitivnih energij.

Venera v znamenju škorpijona prinaša na področje čustev več strasti in nekaj skrivnosti, ki lahko ob nepazljivosti priplezajo na plano. Merkur se bo v četrtek začel gibati v direktni smeri, zato prehajate v obdobje spontanih in svobodnih odločitev, boljša bo tudi vaša komunikacija. Sami sebi boste dovolj, zato se s težavami drugih v tem tednu enostavno ne boste ukvarjali. Največ sreče lahko pričakujete biki, raki in tehtnice, nekaj smole pa se nakazuje rojenim v znamenju ovna, dvojčkov in vodnarja.

OVEN
Pri poslovnih zadevah in dogovorih se boste soočali z zamudami. Zelo boste nervozni in obremenjeni. Posebno v službi se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne spore. Raje se pomirite, bodite ponižni in čakajte na novo priložnost. Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Prepustite se toku dogajanja.

BIK
Planetarne kombinacije vam bodo prinašale sproščenost in pozitivne informacije, ki se bodo navezovale na poslovno in finančno področje. V sredo in četrtek boste svoj prosti čas namenili ljubljeni osebi, in se končno dogovorili o vajini prihodnosti, ki vas bremeni že nekaj časa. Tudi zdravje vam bo v tem tednu dobro služilo, saj je vaš imunski sistem trenutno v zelo dobrem stanju.

DVOJČKA
Za vas se bo prihajajoč teden začel nekoliko zmedeno in nenavadno. Prišli boste do zaključka da se morate nekoliko premakniti naprej, še posebej na čustvenem področju. Najlažje se boste odločili, če boste poslušali svoje srce in dali razum nekoliko na stran. Na področju financ in poslovnih zadev vas čaka manjše presenečenje, ki ga boste deležni proti koncu tedna.



RAK
V začetku tega tedna boste želeli na poslovnem področju nekaj izboljšati. Imeli boste napredne ideje, ki pa ne bodo ravno naletele na dober odziv. Če vam do srede to ne bo uspelo, se boste preostale dneve zaman trudili, saj boste ostali tam kjer ste. V drugi polovici tedna bodite čim več na zraku, telovadite in imejte v glavi lepe misli, saj boste le tako premagali slab vpliv planetov.

LEV
Pred vami je teden, ko vam bo cvetela ljubezen, imeli pa boste tudi veliko željo po umetniškem ustvarjanju. Od četrtka dalje se boste počutili vzvišeno in imeli boste občutek, da ste boljši od drugih. Tega občutka se raje hitro znebite, ker vam bo sicer škodoval. Privlačile vas bodo skrivnosti in tudi sami boste za marsikoga ena velika skrivnost, vendar pa vam to lahko prinese napetosti v odnosih.

DEVICA
Zelo pomembno bo, da boste v tem tednu ubrali nove načine za doseganje ciljev, ki si jih tako močno želite. Tisto, kar vas bo držalo nazaj, bo povezano z vašimi težavami v povezavi z pohlepom in posesivnostjo. Bolj kot se bo bližal konec tedna, bolje bo. Nekomu boste zaupali, da ga imate radi oziroma da si želite kaj več kot samo spogledovanje in prijateljski odnos.


TEHTNICA
Veselje, ki ga boste začutili v prvih dneh tedna bo trajalo še dolgo. Neka oseba vas bo spraševala stvari, ki vam ne bodo najbolj všeč, vendar se boste soočili in odgovoriti. Najprej postorite z zadevami, ki so v zaostanku, šele nato se lotite novosti, ki vas mikajo že nekaj časa. Prijatelji vam bodo nudili usluge in nasvete, ki jih boste z veseljem sprejeli in udejanjili.

ŠKORPIJON
Imeli boste občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest in dobro voljo. Pripravljeni boste prekršiti vsa pravila. Ob vsem tem ne pozabite nase in na svojega partnerja. Zamislite se, če morda včasih res ne pretiravate in se nad vsem pritožujete. Če se boste prevečkrat ponavljali, vas na koncu več ne bodo jemali resno. Otresite se bremen.

STRELEC
Prijetno združite s koristnim in poskusite začeti nekoliko bolj gledati nase. V prvi polovici tedna se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki si jih boste sami težko razlagali. Če ste na pragu reševanja čustvenih zadev, se vam počasi odpira bolj sproščeno obdobje, ko vam bo oseba nasprotnega spola veliko bolj naklonjena, zato to tudi izkoristite v pozitivni smeri.

KOZOROG


Vaše energije vas bodo vodile v prave smeri. Torej se končno približujete k cilju, ki ste si ga zastavili, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Na ljubezenskem področju se vam nakazuje nekaj nedorečenosti, ki jih boste rešili nekje do konca tedna. Morda se boste morali prilagoditi in končno poiskati rešitev, ki vas bo popeljala do občutkov, ki ste jih do sedaj zatirali in skrivali.

VODNAR
Pred vami je precej zapleten teden poln preizkušenj in manjših nihanj. Najbolj težavno področje bo povezano z vašim osebnim pogledom na svet, vaša prepričanja in na zahteve do ljudi, ki živijo v vaši bližini. Proti koncu tedna boste sklepali neke kompromise, ki bodo nujni, da bi lahko čim manj moteno nadaljevali po svojih ustaljenih tirnicah. Pot vam lahko prekriža simpatična oseba.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia



RIBI
Vaša energija bo naraščala, kar vam bo koristilo in to je tudi znak, da jo lahko kje porabite. Pojdite v naravo, kjer se boste očistili negativnih misli. Vsak dan posebej vas bo nekaj učil, toda v petek boste začutili posebno sporočilo, ki vam prinaša v vaše življenje več jasnosti in razumskega odločanja. Povežite svojo zavest s podzavestjo in začelo se bo popolnoma novo obdobje.


prejšnji članek
Preprost venček, ki ga lahko hitro naredite doma
Svet slavnih
Preprost venček, ki ga lahko hitro naredite doma
naslednji članek
Presenečenje: Znana Slovenka stopila pred oltar
Svet slavnih
Presenečenje: Znana Slovenka stopila pred oltar