Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pričakujte pomemben klic

8. 12. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nikar ne bodite tako napeti in razdražljivi. Saj ni treba da prav vi poskrbite za vse. Del obveznosti povezane z jutrišnjim dnem odstopite nekomu drugemu.

BIK

Do bližnjega boste spet preveč zahtevni, čeprav nimate posebnega razloga za to. Če ne verjamete se poskusite postaviti v njegovo kožo.

DVOJČKA

Trudili se boste, da bi ohranili določen odnos. Povabite prijatelje, med njimi bo tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo in vas razveseljuje.

RAK

Ljubezenske zadeve bodo od vas zahtevale hitre in premišljene odločitve. Poslušajte tudi svoj razum, ne samo srce. Znašli se boste v prijetni poziciji.

LEV

Danes se vam bodo dogajale zanimive reči. Tudi na področju čustev boste doživeli manjše presenečenje. In to prijetno ter usmerjeno k novim globinam.

DEVICA

Družite se z enako mislečimi. Tako lahko poveste svoje brez strahu, da bi se zapletli. Zgodaj popoldne pričakujte zanimiv klic, ki vas bo rešil iz zagate.

TEHTNICA

Pazite, da pri pogovoru s partnerko ali v družini ne bi zahtevali preveč naenkrat. Samostojnost je lepa reč, a ne pretiravajte. V resnici potrebujete več nežnosti.

ŠKORPIJON

Počutje bo malo nihalo, zato se več posvetite zdravemu življenju. Uživajte več vitaminov, gibajte se v naravi, naredite nekaj za svoj videz, ki že hrepeni po spremembah.

STRELEC

Danes bo prevladovala želja po delovanju in prijateljevanju s svojimi bližnjimi. Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki vas bodo spravili v dobro voljo.

KOZOROG

Veselili se boste, tudi glede pospravljanja danes ne boste imeli velikih težav, saj boste želeli, da je vse čisto in brezhibno. Prihaja tudi nekaj novosti.

VODNAR

Lepo da skrbite za druge, ampak pretiravati vam pa tudi ni treba. Zdaj je čas, da naredite tudi nekaj zase. Boljše se boste počutili, poleg tega boste tudi napredovali.

RIBI

Malo se boste ukvarjali z preteklostjo in iskali odgovore na dvomljiva vprašanja. Proti večeru si boste privoščili sprostitev, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

prejšnji članek
Obraz POP TV prvič postal očka
Svet slavnih
Obraz POP TV prvič postal očka
naslednji članek
Zadovoljni s finalisti Kmetije?
Resničnostni šovi
Zadovoljni s finalisti Kmetije?