900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čaka vas težko pričakovana priložnost

10. 12. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v dodatne in nepotrebne težave. Potem vas še dodatno zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega.

BIK

Energičnost bo danes prava partnerica za nepredvidljive dogodke na delovnem mestu. Odzivali se boste na vse, s čimer se boste srečali, in dolgočasno res ne bo.

DVOJČKA

Zdravstveno stanje in psihično počutje se bosta vidno izboljšala, zato boste delovali spočiti in polni energije. Pojdite v družbo in si naberite novih moči, ki so na vidiku.

RAK

Pojavila se bo priložnost na katero čakate že zelo dolgo. Pazite, da boste ob pravem času na pravem mestu, saj vas nihče ne bo čakal in vzpodbujal.

LEV

Težko sicer skrivate trenutno počutje, a danes bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite malo premora.

DEVICA

Nevihta bo šla mimo vas brez večjih posledic zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na prijetno zabavo.

TEHTNICA

Priznajte, da ste se glede določene zadeve zmotili. Tako bo lažje tudi drugim, ki so ne krivi ne dolžni obstali kar na pol poti in vas čakajo. Ne zapirajte se vase.

ŠKORPIJON

Sanje vam bodo prinesle marsikakšen odgovor na vaša skrita vprašanja. Malo boste zmedeni ampak se boste popoldne vseeno sestavili in začeli pozitivno razmišljati.

STRELEC

Ugodno dopoldne po možnosti preživite na odprtem ali ob navezovanju novih, zanimivih stikov. Še je čas, da poskrbite za boljše zdravje in vitko postavo, po kateri hrepenite.

KOZOROG

O svojih čustvenih dnevih, ki so pred vami, mirne duše spregovorite na ves glas, sicer si bo izvoljenec vašega srca vsa vaša dejanja razlagal popolnoma napačno.

VODNAR

Ne pozabite, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Zato nimate razloga, da zganjate paniko in preveč komplicirate. Prepustite čustvom prosto pot.

RIBI

Dinamika dela bo v današnjem dnevu pestra. V ospredje bo stopil vaš čut za diplomacijo in bo več kot dobrodošel. Živahnost, iskrenost in igrivost bodo vaši aduti.

prejšnji članek
Zaključek šova napet kot struna!
Resničnostni šovi
Zaključek šova napet kot struna!
naslednji članek
S svojo pojavo šokirala javnost
Svet slavnih
S svojo pojavo šokirala javnost