Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vroči zmenki za mrzle dni

20. 12. 2018; 04.00
Avtor: T.G.
Vroča čokolada

Vroča čokolada foto: Dreamstime

Ne pritožujta se, ampak raje uživajta v dvoje!

Sezona mraza, sivine in zime bo trajala še kar nekaj časa in namesto, da se nad njo pritožujemo, si lahko zimo popestrimo. Kdo pravi, da zmenki kljub zimskim temperaturam ne morejo biti vroči?

Naj sneži, naj sneži, naj sneži …


Ja, res je, letos snega še nismo dočakali, a kmalu bo tu – če že ne v nižinah, pa na smučiščih. Zato si že zdaj rezervirajta skupne smučarske počitnice, na katerih se bosta posvetila tako užitkom na smučeh kot tudi drug drugemu.
Znata drsati?
Če vaju ne vleče na sneg, vaju bo morda premamila ledena ploskev. Izposodita si drsalke in se podajta na led. Kar nekaj drsališč je že odprlo svoja vrata po Sloveniji in morda je čas, da katerega od njih preizkusita.

Movie night!
Pogrešata poletje? Priredita filmski večer, na katerem bosta predvajala samo poletno obarvane filme. Na rajske plaže Tajske naj vaju 'odpelje' Leonardo DiCaprio v filmu The Beach, nasmejta se dogodivščinam junakov filma Weekend at Bernie's, predajta se nostalgiji z Briljantino ali Umazanim plesom ali pa uživajta v ogledu akcijskega Point Breaka ali romantične komične drame (500) Days of Summer

Pogrejta se z doma narejenimi napitki!
Odpravita se na romantičen zimski sprehod, nato pa se pogrejta z doma narejenimi toplimi napitki. Ustvarita čisto svojo mešanico čaja, ki jo dopolnita z medom in limono, skuhajta si vročo čokolado, ki jo lahko še izboljšata s ščepcem cimeta ali celo čilija ali pa poskusita narediti slavni jajčni liker.

prejšnji članek
To mama Luke Dončića počne namesto sina
Svet slavnih
To mama Luke Dončića počne namesto sina
naslednji članek
Si želite kožo, kot Korejke?
Moda&Lepota
Si želite kožo, kot Korejke?
#nasazenazenska
nasazenazenska