900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne zaupajte vsem

12. 12. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo, ki popolnoma zaupa v vas.

BIK

Poglobite se vase in pokažite resnična ter iskrena čustva. S tem se boste izognili manipulativnim igricam, ki imajo redko pozitivne učinke in vodijo v nezadovoljstvo.

DVOJČKA

Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, a mu ne boste ostali dolžni. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec.

RAK

Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza.

LEV

Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli in se vsemu skupaj nasmejali.

DEVICA

Najboljša rešitev današnjega dne je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste tudi v ljubezni.

TEHTNICA

Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo včeraj. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate.

ŠKORPIJON

Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene, še posebej v prijateljskih odnosih. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa iz preteklosti.

STRELEC

Vaš spomin in koncentracija bosta na višji ravni in vi boste kar pokali od zadovoljstva. Tisti, ki ste v vezi boste postavljeni pred vznemirljive preizkušnje.

KOZOROG

Nujno se morate odpraviti ven, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte odprte oči. Vezani pa poskrbite, da partnerja prijetno presenetite.

VODNAR

Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni.

RIBI

Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takšnega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.

prejšnji članek
Denis in Franko o napadih na Aneto
Resničnostni šovi
Denis in Franko o napadih na Aneto
naslednji članek
Všeč mu je močan karakter deklet
Resničnostni šovi
Všeč mu je močan karakter deklet