Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Poslušajte razum in srce

14. 12. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Izredno vas motijo vsi, na katere se ne morete zanesti, čeprav ste upali drugače. Tudi v karieri niste zadovoljni, spet vas prepričujejo o povsem nasprotujočih si stvareh, kar vas bo še bolj utrudilo ali zmedlo.

BIK

Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

DVOJČKA

Ne morete se osredotočiti na to, kar vam dopoveduje sorodnik ali partner. Preveč je vsega naenkrat in ne gre po pričakovanjih. Previdno, tudi zato, ker boste po vsemu sodeč, kmalu potrebovali pomoč.

RAK

V današnjem dnevu poslušajte tako razum kot srce. Pazite, da se ne boste zanašali samo na prvo, ali da bi vas odnesla druga. Popoldne bo več smeha in dobre volje.

LEV

Na delovnem mestu boste za pridobitev spoštovanja in ugleda spretno izrabili neobičajno situacijo. Delovni teden boste tako zaključili pozitivno in polni energije.

DEVICA

Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Prijatelj bo začel ceniti vaš edinstven stil.

TEHTNICA

Ne zanemarite internetnega flirtanja in ustvarjanja mrež, tam vam bo šlo odlično. Obstajal bo boljši način za končanje tedna kot prepir ali borba za moč.

ŠKORPIJON

Na poslovnem področju se vam obetajo spremembe. Dobili boste projekt, ki vas bo zaposlil za naslednjih nekaj mesecev. Ne sanjarite o preteklosti, ampak se raje lotite dela.

STRELEC

Na koncu delovnega tedna boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, v kar niste prepričani. Ta vikend vam bo ustrezal tako počitek doma kot druženje z ljudmi.

KOZOROG

Danes je zagotovo dan, ko morate kozorogi v družbo. Samski poskušajte spoznati kar največ ljudi. Čaka pa vas tudi sprememba na področju ljubezni, morda nova simpatija ali celo nekaj več.

VODNAR

Za spremembo ukrotite instinkt. Konec delovnega tedna prinaša veliko aktivne energije, ki je primerna za prevzemanje iniciative, ob tem pustite, da se drugi pridružijo vašim idejam, načrtom in čustvom.

RIBI

Naenkrat ste brez pravih idej. Imate dovolj poguma, vendar vseeno ne veste, kako naprej. Popazite na stroške in tudi z nekom, ki je po vašem mnenju preveč zmeden.

prejšnji članek
Javno osovražena, na skrivaj pa se dogaja to …
Resničnostni šovi
Javno osovražena, na skrivaj pa se dogaja to …
naslednji članek
Seksa s pomočjo sodobne tehnologije
Svet slavnih
Seksa s pomočjo sodobne tehnologije