ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Dnevni horoskop: Postavite se za svoje želje!
| Horoskop

Dnevni horoskop: Postavite se za svoje želje!

Dnevni horoskop, Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ta vikend bo znanje imelo veliko moč. Poiščite veliko informacij, pozorno opazujte in poglobite svoje razumevanje. Zvečer pa si privoščite nekaj zabave.

BIK

Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, kozmična energija namreč ustvarja nekaj megle. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

DVOJČKA

Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala okoli vas. Morda boste prejeli tudi kakšna darila, ki vas bodo razveselila.

RAK

Z vikendom prihaja velika priložnost v ljubezni in v nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje!

LEV

Danes boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, v kar niste prepričani, saj bi vas lahko nekdo popolnoma narobe razumel.

DEVICA

Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo.

TEHTNICA

Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakšni so in jih ne spreminjajte. Prikrita negativnost vam ni v pomoč niti podporo. Ljubosumnost vam lahko uniči veliko lepih situacij.

ŠKORPIJON

Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje! Popoldne vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

STRELEC

Samski strelci boste občutili spremembe. Več kot odlična priložnost se vam bo pojavila, da boste uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati.

KOZOROG

V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke. Hranite pozitivno usmerjenost.

VODNAR

Naklonjenost s strani prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice stalnost in sigurnost. S tem se ozdravlja vaš vzorec samouničevanja.

RIBI

Obstaja velika verjetnost, da boste deležni lepih komplimentov. Vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom.