900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Dan za razvijanje idej

16. 12. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop znaki

foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Navdušili vas bodo ljudje, ki so spontani in odkriti. Le s takšnimi se boste tudi vi sprostili. Pri srčnih zadevah spet nekoliko dvomite, kar ni najboljša rešitev.

BIK

V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam ponuja v drugi polovici današnjega dne.

DVOJČKA

Vezani se boste danes počutili še posebno blizu vaši boljši polovici. Sedaj je ugoden čas, da se pogovorita glede vajinih čustev in vajine skupne prihodnosti.

RAK

Vaša želja je, izpostaviti se v neki družbi in v ta namen zelo dobro izkoriščate vaše sposobnosti zapeljevanja. Ste pred vzburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, zato se ne zapirajte.

LEV

Nikar se ne naslanjate na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja.

DEVICA

V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje, ki vas bodo dvignili v višave.

TEHTNICA

Znašli se boste na področju, na katerem še niste bili. A brez skrbi, vse se bo dobro razpletlo. Skrajni čas je, da odprete novo poglavje in se mu prepustite.

ŠKORPIJON

Danes je odličen dan za razvijanje idej, situacij in ljubezenskih zadev. Privoščite si v svojem slogu! Trenutno ste v odličnem razpoloženju.

STRELEC

Začutili boste toplino prijateljev, pozitivno se boste spopadali z novimi izzivi. Zanesite se na svoj notranji glas. Z bližnjim poiščita kompromis in oba bosta zadovoljna.

KOZOROG

Z navdihom, ki ste ga deležni, boste obogatili svoje počutje. V prostem času poskušajte izživeti ustvarjalne pobude, ki silijo na plan.

VODNAR

Dokaj mirna nedelja, izkoristite jo za razmišljanje o tem, kako naprej, posebno glede domačih zadev. Nekdo vam bo odlično svetoval.

RIBI

Ni vse tako enostavno kot zgleda. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

prejšnji članek
Se spomnite? Zmagovalec Kmetije zvezda videospota
Resničnostni šovi
Se spomnite? Zmagovalec Kmetije zvezda videospota
naslednji članek
To je po zmagi povedal Franko!
Resničnostni šovi
To je po zmagi povedal Franko!