Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Pacient Debevc iz Naše male klinike je igralca ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

Melania Trump in Jill Biden Odkrito.si

Melania ogorčila javnost. Nespoštljiva in ...

ženim-sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Po estetskem posegu jeza in ...

Čakra tretjega očesa: Čakra intuicije in jasnega dojemanja sveta
| K. S.

Čakra tretjega očesa: Čakra intuicije in jasnega dojemanja sveta

Čakra tretjega očesa, Profimedia

Pravilno delovanje čakre tretjega očesa vam lahko pomaga videti svet takšen, kot je, manifestirati lastne želje in izboljšati intuicijo.

Čakra tretjega očesa, ki se nahaja med vašimi obrvmi, je šesti energijski center našega telesa, ki je po svoje odgovoren za jasno dojemanje sveta, realnost, zavedanje sebe in povezovanje z nečem višjim, a večina jo pozna kot čakro intuicije.

Kadar je le-ta blokirana, ima oseba težavo z zavedanjem širše slike situacije, v kateri se nahaja, posledično se iz nje ne zna rešiti. Namesto tega se zateka v svet fantazij, ki ni v skladu z realnostjo in tako ni zmožna uresničiti lastnih ciljev. Težko loči med realnostjo in lastno fantazijo, kar pa otežuje vsakodnevno delovanje. Večkrat je to vidno ravno v ljubezni – oseba se zaradi lastnih utopij lahko na eni strani ne zaveda, da zveza potrebuje spremembe ali na drugi preprosto predolgo zadržuje v nezdravem odnosu, zamudi priložnost rasti. Prav tako je oseba lahko tako preveč realna ali preveč emocionalna. Med omenjenim ni pravega ravnovesja.

Če ste se našli v zgornjem opisu, imamo za vas nekaj nasvetov, kako omenjeno čakro prečistiti, jo ponovno spraviti v ravnovesje. V prvi vrsti je nujna meditacija ali prakticiranje dihalnih vaj, prek katerih se pomirite, prav tako pa je nujno, da si začnete vizualizirati lastne cilje in se fokusirati na celoto sveta. V svoje življenje vnesite več indigo barve, dnevno pa si ponavljajte eno od sledečih pozitivnih afirmacij:

  1. Pomirjena sem sama s sabo in svetom
  2. Zaupam svoji intuiciji