Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Čakra tretjega očesa: Čakra intuicije in jasnega dojemanja sveta

10. 1. 2021; 02.00
Avtor: K. S.
profimedia-0256852549

Čakra tretjega očesa foto: Profimedia

Pravilno delovanje čakre tretjega očesa vam lahko pomaga videti svet takšen, kot je, manifestirati lastne želje in izboljšati intuicijo.

Čakra tretjega očesa, ki se nahaja med vašimi obrvmi, je šesti energijski center našega telesa, ki je po svoje odgovoren za jasno dojemanje sveta, realnost, zavedanje sebe in povezovanje z nečem višjim, a večina jo pozna kot čakro intuicije.

Kadar je le-ta blokirana, ima oseba težavo z zavedanjem širše slike situacije, v kateri se nahaja, posledično se iz nje ne zna rešiti. Namesto tega se zateka v svet fantazij, ki ni v skladu z realnostjo in tako ni zmožna uresničiti lastnih ciljev. Težko loči med realnostjo in lastno fantazijo, kar pa otežuje vsakodnevno delovanje. Večkrat je to vidno ravno v ljubezni – oseba se zaradi lastnih utopij lahko na eni strani ne zaveda, da zveza potrebuje spremembe ali na drugi preprosto predolgo zadržuje v nezdravem odnosu, zamudi priložnost rasti. Prav tako je oseba lahko tako preveč realna ali preveč emocionalna. Med omenjenim ni pravega ravnovesja.

Če ste se našli v zgornjem opisu, imamo za vas nekaj nasvetov, kako omenjeno čakro prečistiti, jo ponovno spraviti v ravnovesje. V prvi vrsti je nujna meditacija ali prakticiranje dihalnih vaj, prek katerih se pomirite, prav tako pa je nujno, da si začnete vizualizirati lastne cilje in se fokusirati na celoto sveta. V svoje življenje vnesite več indigo barve, dnevno pa si ponavljajte eno od sledečih pozitivnih afirmacij:

  1. Pomirjena sem sama s sabo in svetom
  2. Zaupam svoji intuiciji
prejšnji članek
Tone Vogrinec združil veselje, trepljenje in solze
Svet slavnih
Tone Vogrinec združil veselje, trepljenje in solze
naslednji članek
Odlični naravni antibiotik, ki ga bi morali preizkusiti
Zdravje
Odlični naravni antibiotik, ki ga bi morali preizkusiti