wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

kate middleton, elizabeta II., camilla, princ william, princ charles, princ harry, meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan in Harryju pristrigla krila

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

radeljski prelaz, 18.3.2019 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Meja sneženja se je spustila: ...

Slobodan Vasić Svet24.si

Pel s Severino, zdaj pa ga ni več

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno
| K. S.

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno

Preklop med dimenzijami se lahko dogaja tudi sredi dneva., profimedia

Kronska čakra, je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom.

Kronska čakra je sedma čakra našega telesa. Preko nje lahko oseba navkljub zahtevam sveta preide iz osredotočanja zgolj na materialno v zavedanje višjega smisla življenja. Namesto, da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča izven nje. Odpiranje kronske čakre tako omogoča, da zaživimo bolj polno in predvsem pomirjeni sami s sabo.

Tipični znaki njene neuravnoteženosti so kronična utrujenost, depresija, migrene, obsedenost z materialnim, pohlep in mnogo drugega. V koliko pri sebi ugotavljate, da vam srečo prinaša le materialno (pa še to v resnici ne), da nikakor ne najdete zagona za doseganje česarkoli, da ste v resnici na dnevni bazi nesrečni ali se celo bojite smrti, lahko da se soočate z blokado na kronski čakri.

S tem ko jo boste uravnotežili, boste v resnici zasijali tudi sami. Kako to narediti? Kot vse v spiritualnosti, tudi to potrebuje svoj čas, predelovanje lastnih strahov. Tako je najmočnejša oblika čiščenja in odpiranja omenjene čakre ravno meditacija, tekom katere se povezujete z Univerzumom in nenazadnje sami s sabo. Ker je povezana z vijolično barvo, si jo lahko vizualizirate, kako vas objema ali jo nasploh vključite v svoj vsakdan. Doma se predajte vonju sivke, mire ali vrtnice, pomaga pa lahko tudi kristal ametist.