vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno
| K. S.

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno

Preklop med dimenzijami se lahko dogaja tudi sredi dneva., profimedia

Kronska čakra, je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom.

Kronska čakra je sedma čakra našega telesa. Preko nje lahko oseba navkljub zahtevam sveta preide iz osredotočanja zgolj na materialno v zavedanje višjega smisla življenja. Namesto, da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča izven nje. Odpiranje kronske čakre tako omogoča, da zaživimo bolj polno in predvsem pomirjeni sami s sabo.

Tipični znaki njene neuravnoteženosti so kronična utrujenost, depresija, migrene, obsedenost z materialnim, pohlep in mnogo drugega. V koliko pri sebi ugotavljate, da vam srečo prinaša le materialno (pa še to v resnici ne), da nikakor ne najdete zagona za doseganje česarkoli, da ste v resnici na dnevni bazi nesrečni ali se celo bojite smrti, lahko da se soočate z blokado na kronski čakri.

S tem ko jo boste uravnotežili, boste v resnici zasijali tudi sami. Kako to narediti? Kot vse v spiritualnosti, tudi to potrebuje svoj čas, predelovanje lastnih strahov. Tako je najmočnejša oblika čiščenja in odpiranja omenjene čakre ravno meditacija, tekom katere se povezujete z Univerzumom in nenazadnje sami s sabo. Ker je povezana z vijolično barvo, si jo lahko vizualizirate, kako vas objema ali jo nasploh vključite v svoj vsakdan. Doma se predajte vonju sivke, mire ali vrtnice, pomaga pa lahko tudi kristal ametist.