klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno

9. 1. 2019; 01.00
Avtor: K. S.
sanje 2

Preklop med dimenzijami se lahko dogaja tudi sredi dneva. foto: profimedia

Kronska čakra, je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom.

Kronska čakra je sedma čakra našega telesa. Preko nje lahko oseba navkljub zahtevam sveta preide iz osredotočanja zgolj na materialno v zavedanje višjega smisla življenja. Namesto, da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča izven nje. Odpiranje kronske čakre tako omogoča, da zaživimo bolj polno in predvsem pomirjeni sami s sabo.

Tipični znaki njene neuravnoteženosti so kronična utrujenost, depresija, migrene, obsedenost z materialnim, pohlep in mnogo drugega. V koliko pri sebi ugotavljate, da vam srečo prinaša le materialno (pa še to v resnici ne), da nikakor ne najdete zagona za doseganje česarkoli, da ste v resnici na dnevni bazi nesrečni ali se celo bojite smrti, lahko da se soočate z blokado na kronski čakri.

S tem ko jo boste uravnotežili, boste v resnici zasijali tudi sami. Kako to narediti? Kot vse v spiritualnosti, tudi to potrebuje svoj čas, predelovanje lastnih strahov. Tako je najmočnejša oblika čiščenja in odpiranja omenjene čakre ravno meditacija, tekom katere se povezujete z Univerzumom in nenazadnje sami s sabo. Ker je povezana z vijolično barvo, si jo lahko vizualizirate, kako vas objema ali jo nasploh vključite v svoj vsakdan. Doma se predajte vonju sivke, mire ali vrtnice, pomaga pa lahko tudi kristal ametist.

prejšnji članek
Čustveno sporočilo ameriškega lepotca
Svet slavnih
Čustveno sporočilo ameriškega lepotca
naslednji članek
Kam je izginil Peter Poles?
Svet slavnih
Kam je izginil Peter Poles?