cooper 1 Odkrito.si

Dokončno je počilo!

suma jane dark Svet24.si

Prebolela je bulimijo, sedaj je ponosna na svojih ...

vila Petisvet.si

Zaprosimo za pomoč vile - ljubljene angele ...

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

reka 2 Svet24.si

Glavna igralka in igralec skupaj tudi po ...

TANJA ŽAGAR Njena.si

Tanja Žagar delila 23 let staro fotografijo

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z drugačno podobo

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno
| K. S.

Kronska čakra – povežite se z Univerzumom in zaživite razsvetljeno

Preklop med dimenzijami se lahko dogaja tudi sredi dneva., profimedia

Kronska čakra, je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom.

Kronska čakra je sedma čakra našega telesa. Preko nje lahko oseba navkljub zahtevam sveta preide iz osredotočanja zgolj na materialno v zavedanje višjega smisla življenja. Namesto, da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča izven nje. Odpiranje kronske čakre tako omogoča, da zaživimo bolj polno in predvsem pomirjeni sami s sabo.

Tipični znaki njene neuravnoteženosti so kronična utrujenost, depresija, migrene, obsedenost z materialnim, pohlep in mnogo drugega. V koliko pri sebi ugotavljate, da vam srečo prinaša le materialno (pa še to v resnici ne), da nikakor ne najdete zagona za doseganje česarkoli, da ste v resnici na dnevni bazi nesrečni ali se celo bojite smrti, lahko da se soočate z blokado na kronski čakri.

S tem ko jo boste uravnotežili, boste v resnici zasijali tudi sami. Kako to narediti? Kot vse v spiritualnosti, tudi to potrebuje svoj čas, predelovanje lastnih strahov. Tako je najmočnejša oblika čiščenja in odpiranja omenjene čakre ravno meditacija, tekom katere se povezujete z Univerzumom in nenazadnje sami s sabo. Ker je povezana z vijolično barvo, si jo lahko vizualizirate, kako vas objema ali jo nasploh vključite v svoj vsakdan. Doma se predajte vonju sivke, mire ali vrtnice, pomaga pa lahko tudi kristal ametist.