Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Napredovali boste pri delu

21. 12. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Napredovali boste pri delu in glede finančnih opravkov. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati tudi kaj bolj konkretnega.

BIK

Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica in delo, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki.

DVOJČKA

Ko se boste že do dobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes sproščena in energična.

RAK

Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa.

LEV

Še enkrat se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, zato vas čakajo nova soočenja.

DEVICA

Izjemno vzpodbuden dan je pred vami. Po vsej verjetnosti se boste danes srečevali z reševanjem pravnih zadev. Uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen.

TEHTNICA

Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo strastne trenutke.

ŠKORPIJON

Čeprav boste zelo razpoloženi za romanco, boste v svojih čustvih zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki bo vedno tu za vas in vas vzpodbuja na vsakem koraku.

STRELEC

V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti samemu sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti. Dan bo nekakšna prelomnica.

KOZOROG

Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste vedno našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih.

VODNAR

Naporen dan vas čaka, in čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v malodušje.

RIBI

Obveznosti v dnevu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi.

prejšnji članek
Seksi kmetica Maja gola na sneg!
Svet slavnih
Seksi kmetica Maja gola na sneg!
naslednji članek
Slavje Hladne vojne
Svet slavnih
Slavje Hladne vojne