lažni pravoslavni duhovnik Svet24.si

VIDEO: Škandal v Srbiji, izdajal se je za ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 13. decembra

Konji, kraj, janez sabolek - sabla Svet24.si

Inšpekcija obupala nad konji – menda zato, ker ...

boginja Dobra karma

Petek 13. in njegovih 13 starodavnih keltskih ...

indira Njena.si

Razgaljena in vroča Indira zanetila splet

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

Kako prepoznati osebo, ki vam ne privošči sreče?
| V.M.

Kako prepoznati osebo, ki vam ne privošči sreče?

Kako prepoznati osebo, ki vam ne želi nič dobrega., Profimedia

Se vam zdi, da se nekateri vedno znova odzivajo tako, da vam vzbujajo občutek, kot da vam ne privoščijo sreče in veselja? Pa ob tem raje zamahnete z roko, češ, da si zagotovo vse le domišljate. Preverimo, kateri trije znaki nakazujejo, da imate opravka z osebo, ki raje vidi, če se vam godi slabo …

Tako se vede oseba, ki vam ne privošči sreče in veselja:

Neiskrenost, lažno veselje

Kadar se vam zgodi nekaj lepega in izražate veselje, boste na obrazu omenjene osebe opazili zaigran, nekoliko zategnjen nasmeh. Morda bo navdušenje stežka zaigrala, pri čemer boste opazili, da se nekoliko bori sama s seboj. Pozorni bodite tudi na oči! Če želi oseba zgolj dajati vtis pozitivnih čustev, v resnici pa so slednja precej drugačna, boste to namreč prepoznali ravno po očeh. Nasmeh je ob tem videti, kot da bi ga na obraz pritrdila, kar pomeni, da se smeji le z usti, mišice okoli oči pa ostanejo nespremenjene. Opazili boste tudi, da nasmešek traja dlje časa ter da je bolj izražen na levi strani obraza. Če oseba ob tem ustnice stisne, to nakazuje na skrivanje pravih čustev.

Foto: Profimedia - Objem je zdravilen.

Škafec mrzle vode

Po uvodnem nasmešku, vašega veselja ne bo prav dolgo prenašala. Hitro in neprizanesljivo vas bo postavila na realna tla in postregla s paleto razlogov, zakaj se vse skupaj pravzaprav ni dobro za vas in kaj vse slabega se lahko iz tega razvije.

Sreča ob nesreči

Bodite pozorni, kako se takšna oseba vede, ko se vam pripeti neprijetnost. Opazite, da postane ob vaši žalosti vedra in polna energije? Morda vas skuša potolažiti, a kljub temu težko spregledate občutek, da jo je vaša nesreča pravzaprav razvedrila.