korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Big Foot Mama 1 Odkrito.si

BIG FOOT MAMA: »Počutili smo se, kot da bi nam ...

Kako prepoznati osebo, ki vam ne privošči sreče?
| V.M.

Kako prepoznati osebo, ki vam ne privošči sreče?

Kako prepoznati osebo, ki vam ne želi nič dobrega., Profimedia

Se vam zdi, da se nekateri vedno znova odzivajo tako, da vam vzbujajo občutek, kot da vam ne privoščijo sreče in veselja? Pa ob tem raje zamahnete z roko, češ, da si zagotovo vse le domišljate. Preverimo, kateri trije znaki nakazujejo, da imate opravka z osebo, ki raje vidi, če se vam godi slabo …

Tako se vede oseba, ki vam ne privošči sreče in veselja:

Neiskrenost, lažno veselje

Kadar se vam zgodi nekaj lepega in izražate veselje, boste na obrazu omenjene osebe opazili zaigran, nekoliko zategnjen nasmeh. Morda bo navdušenje stežka zaigrala, pri čemer boste opazili, da se nekoliko bori sama s seboj. Pozorni bodite tudi na oči! Če želi oseba zgolj dajati vtis pozitivnih čustev, v resnici pa so slednja precej drugačna, boste to namreč prepoznali ravno po očeh. Nasmeh je ob tem videti, kot da bi ga na obraz pritrdila, kar pomeni, da se smeji le z usti, mišice okoli oči pa ostanejo nespremenjene. Opazili boste tudi, da nasmešek traja dlje časa ter da je bolj izražen na levi strani obraza. Če oseba ob tem ustnice stisne, to nakazuje na skrivanje pravih čustev.

Foto: Profimedia - Objem je zdravilen.

Škafec mrzle vode

Po uvodnem nasmešku, vašega veselja ne bo prav dolgo prenašala. Hitro in neprizanesljivo vas bo postavila na realna tla in postregla s paleto razlogov, zakaj se vse skupaj pravzaprav ni dobro za vas in kaj vse slabega se lahko iz tega razvije.

Sreča ob nesreči

Bodite pozorni, kako se takšna oseba vede, ko se vam pripeti neprijetnost. Opazite, da postane ob vaši žalosti vedra in polna energije? Morda vas skuša potolažiti, a kljub temu težko spregledate občutek, da jo je vaša nesreča pravzaprav razvedrila.