GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čaka vas težko pričakovan razplet

25. 12. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V zapleteni zadevi ste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot je. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam bo posrečilo tudi tisto, kar je bilo do sedaj neuresničljivo.

BIK

Vezani biki boste vajin odnos kljub prazničnim energijam primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, če je to sploh to, kar si želite. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je pomembno.

DVOJČKA

Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam pobral kar precej moči. Zlasti bodo na udaru vaši rahli živci. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile na bolje.

RAK

V začetku dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi odnosov ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.

LEV

Določena oseba vas bo razžalostila, zato morate ohraniti trezno glavo in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene situacije.

DEVICA

V božični dan boste zakorakali zmedeni. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode.

TEHTNICA

Najbolje bo, da svoje težave rešujete tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj zapletov bo. Uredite svoje področje nato pa se umaknite.

ŠKORPIJON

Sledil bo težko pričakovan razplet, posebno glede dopusta ali odnosov z nekom, ki ga ne razumete. Vzpostavljeni so idealni pogoji za božično praznovanje in odvalil se vam bo velik kamen od srca.

STRELEC

Gneča v vaših mislih bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na družinske odnose. Privoščite si jutranji obred, ki vas pomiri. Četudi je to samo kava ali čaj.

KOZOROG

Vaš današnji ritem bo kljub božiču tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji, ter se posvetite domačemu okolju.

VODNAR

Morali boste postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi si želeli. Prihaja do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.

RIBI

Odločili se boste za razčiščevanje, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o učni nalogi ali pravni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo prišla na vrsto.

prejšnji članek
Tamara pokazala svoj drugi obraz
Svet slavnih
Tamara pokazala svoj drugi obraz
naslednji članek
Luka Basi presrečen v objemu nostalgije
Resničnostni šovi
Luka Basi presrečen v objemu nostalgije