Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Povejte, kar si mislite!

5. 1. 2019; 06.55
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V današnjem dnevu boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli.

BIK

Vsakodnevne skrbi vas obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Skrbi vas zato, ker vam kradejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o vsaj krajšem izletu.

DVOJČKA

Naklonjena vam bo Venera, ki vam lahko pomaga razumeti sebe in okolico. Odprti boste za nova znanja in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem.

RAK

Današnji dan bo za vas zelo uspešen. Planeti prinašajo nekaj prijetnih, ter zabavnih informacij. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in potegnili tisto, kar vam prinaša korist.

LEV

Nekdo omejuje vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami malce krivi. Morda niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, pogoji pa so se zelo hitro spremenili.

DEVICA

Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Povabilo vas preseneča, vsekakor v pozitivno smer.

TEHTNICA

Energični in prodorni boste poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na domače. Ukvarjanje z mlajšimi lahko zbudi veliko radosti.

ŠKORPIJON

Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka.

STRELEC

Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi.

KOZOROG

Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete, kljub temu se vam misli še vedno vračajo v preteklosti.

VODNAR

Naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam zvezde naklonjene in očitno je, da vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli danes čudovite priložnosti.

RIBI

Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete.

prejšnji članek
Romantični spektakel letošnje pomladi JE RAZPRODAN!
Svet slavnih
Romantični spektakel letošnje pomladi JE RAZPRODAN!
naslednji članek
Novoletni zapor za sina Cindy Crawford
Svet slavnih
Novoletni zapor za sina Cindy Crawford