julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Dnevni horoskop: Sledili bodo preobrati!
| Horoskop

Dnevni horoskop: Sledili bodo preobrati!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Napredek današnjega dne bo največji v ljubezni. Tako lahko naredite pomemben preobrat in zaupate nekomu, ki je ves čas v vaši bližini. Nekaj previdnosti ne bo odveč.

BIK

Nekoga preprosto ne morete zavrniti, kljub temu da ste seznanjeni da ni iskren do vas. Tokrat boste vsaj bolj praktični in jasno boste določili vse obveznosti in načrte.

DVOJČKA

Pomaga vam lahko spontanost. Nekaj se boste odločili v hipu, in to bo vsekakor najboljša pot do zmage, čeprav se bo vse skupaj razvijalo nekoliko počasneje.

RAK

Na vrsto bodo prišle družinske zadeve ali pa vračanje na neko vprašanje, ki ga raje ne bi obujali. Vsekakor boste iznajdljivi, dobro boste poskrbeli zase in prav je tako.

LEV

Ugajajo vam prijetne besede in mesto v središču pozornosti. V popoldanskih urah bo nekaj neizpolnjenih pričakovanj, toda vsekakor gre le za krajši zastoj, ki vas ne bo iztiril.

DEVICA

Na izletu vam bo nepozabno, otresli se boste še zadnjih pomislekov. Imate močno željo, da bi se izvlekli iz ustaljenega in doživeli nekaj povsem novega.

TEHTNICA

V ljubezni ste radovedni, toda obenem raztreseni, med dvema možnostma hkrati, kar vas vznemirja. Pogum in samozavest lahko izkoristite na osebnem področju.

ŠKORPIJON

Preveč pogosto se zapletate v neurejene misli. Nekaj več besede in vpliva boste imeli v popoldanskih urah, ko bo celotna situacija veliko bolj jasna in stabilna.

STRELEC

Z nekom sta podobno naravnana in imela bosta možnost, da se pogovorita. Kljub temu ravnajte pazljivo, ker so možni manjši zapleti, predvsem po zaslugi drugih.

KOZOROG

Sledili bodo preobrati, na nekatere ste lahko ponosni nakazujejo na večjo odločnost. Ponosni in zelo samozavestni pa boste v ljubezni, kjer bo romantično in hkrati strastno.

VODNAR

Luna vam nekoliko nasprotuje, sicer pa boste kljub temu dobili nekaj pozitivnega, in sicer v odnosu z ljubljeno osebo. Nikar se ne ozirajte na tiste zadeve, ki jih boste prav kmalu pozabili.

RIBI

Aktivni boste med ljudmi in jim pomagali, s svojim zgledom ali znanjem. Čaka vas manjša želja po spremembi. Tisti, ki ste preizkušeni pa boste znali stopiti korak naprej.