sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

spice girls Svet24.si

Spice Girls v velikih težavah: bo turneja ...

leonida kolbl 9 Njena.si

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

Dnevni horoskop: Nekdo vam nekaj skriva
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekdo vam nekaj skriva

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Kaže, da so vaši dobri nameni pozabljeni in je vse spet po starem. Ne samo, da vam je zaradi tega pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, krade vašo energijo.

BIK

Danes boste vzor in inspiracija drugim. Morda boste inspiracija tudi v romantičnem smislu. Svoje občutke in čustva boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi komu jih zaupate.

DVOJČKA

Preučite vso pomembno gradivo in dokumente, lahko še najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in zadeve pravočasno popravite. Nekaj novic bo v zvezi s hitrejšim izplačilom.

RAK

V službi se ne boste mogli otresti suma, da sodelavec, ki ga je sama prijaznost in ustrežljivost, nekaj skriva. Čim prej si pridite na jasno, morda mu delate krivico.

LEV

V dopoldanskih urah boste imeli nekaj težav z avtoriteto in komunikacijo. Potrebno bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo potrebno prilagoditi.

DEVICA

Tako pri delu kot pri študiju želite priti zadevam do dna in za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega. Uspelo vam bo, vendar zvečer se posvetite tudi prijateljem ali partnerju.

TEHTNICA

V popoldanskih urah pazite da vas ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se osredotočiti na pomembne situacije.

ŠKORPIJON

Podtikanje bo tako smešno in neumno, da nanj sploh ni treba odgovoriti, ampak vse skupaj prezrite. Pravzaprav bo to še najboljši odgovor tistemu, ki je kriv za takšno situacijo.

STRELEC

Odkrili boste nekaj presenetljivega, kar bi lahko imelo neprijetne posledice za vse. Ohranite trezno glavo, saj boste le tako obvladali položaj. Zasebno pa si ne pustite pokvariti lepega razpoloženja.

KOZOROG

V dopoldanskih urah boste nekoliko v dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se že nekaj časa gibljete skozi dan.

VODNAR

Obeta se vam nekaj sprememb, vendar boste veliko bolj zadovoljni kot prej, še najbolj pa z novo družbo. V službi vas bo jezilo, ker se bodo pogovarjali za vašim hrbtom.

RIBI

Ugotavljate, da nečesa vendarle niste brezhibno opravili, primanjkuje vam še nekaj kockic v mozaiku, znanja in izkušenj. Velja še zlasti v situaciji, če ste se nedavno začeli izpopolnjevati.