vucek Odkrito.si

Zakaj Urška Vučak Markež ne shujša?

1 christian jones Svet24.si

Ob Meghan kar dva nova moška

duh Petisvet.si

Mrtvi skušajo nekaj povedati na ta način!

sneg, pes Svet24.si

V pričakovanju obilnega sneženja, zapade ga ...

jan plestenjak, tanja seme Svet24.si

Jan Plestenjak poljubil Tanjo Seme!

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Kylie Jenner spet noseča?

gamsi Njena.si

Umrl je vodja zasedbe Gamsi

Dnevni horoskop: Napočil je čas za sodelovanje
| Horoskop

Dnevni horoskop: Napočil je čas za sodelovanje

Horoskop, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes ne boste najbolj sigurni vase. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, včasih so zelo logični. Če boste raziskali svoja čustva boste ugotovili marsikaj zanimivega.

BIK

Danes boste sicer bolj debatirali o zadevah nekaterih drugih ljudi, kot pa o idejah ki se tičejo vas samih. Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in v sprostitev.

DVOJČKA

Pred vami je zanimiva dilema, zapomnite si,vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Zato storite več, da premaknete zadeve tako, kot vam najbolj ugaja.

RAK

Spet razmišljate o delu, o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. To bo eden takih dni, v katerih vam gre dobro, sicer pa ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja.

LEV

Doma se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno rešili. Najprej se boste poskušali sporazumeti z bližnjimi, a ne bo dovolj posluha. S prihranki pa upoštevajte več previdnosti.

DEVICA

Vaši notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo poslušati. Položaj zvezd bo za vas sicer zelo ugoden, kakorkoli se boste pač že odločili.

TEHTNICA

Osrečili boste partnerja, ker ga boste s svojimi dejanji prepričali, da ste družinski človek, ki mu harmonija doma pomeni vse na svetu.

ŠKORPIJON

Dobili boste darilo, za katerega ne boste vedeli, kako bi ga uporabili. Kljub temu se ga razveselite, saj je bilo verjetno izbrano z dobrimi nameni.

STRELEC

Danes se boste v neki zadevi odločili instinktivno, a bi bilo bolje če bi lahko vse skupaj premislili. Tisto kar boste storili bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju.

KOZOROG

Bodite izredno pazljivi na vse namige, tako se boste pravilno odločili. Ljubezen se bo rodila v prijateljskem krogu, kar vas sicer nekoliko preseneča. Več časa namenite športu in gibanju.

VODNAR

Dan sicer ne bo tako prijeten, da bi si ljudje, ki se imajo radi, le izkazovali naklonjenost, ampak bodite pripravljeni tudi na prepir, ki bo obenem razburljiv in koristen.

RIBI

Ljubezen je pod vprašajem. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum. Radi bi dosegli dva cilja hkrati, prehitro pozabljate na to, da trenutno nimate dovolj moči.