bolero 06 Odkrito.si

Znan slovenski igralec odšel od doma pri 15 letih

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 18. junija

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Letališče Maribor Svet24.si

Letališče Maribor bodo namesto Kitajcev po novem...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Dnevni horoskop: Ljuba oseba vas bo razočarala
| Horoskop

Dnevni horoskop: Ljuba oseba vas bo razočarala

Čas je za ljubezen, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ne bodite zamerljivi, ker nimate nobenega vzroka. Razlogi za slabo voljo so drugje, in dokler jih ne boste odpravili, boste kar naprej iskali krivce za svoje nerazpoloženje.

BIK

Ne dovolite, da vam karkoli podtaknejo, pa naj gre za še takšno malenkost. Hitro se bo namreč našel kdo, ki bo iz tega izpeljal napačne sklepe. To zlasti velja za vaše odnose v službi.

DVOJČKA

Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila drugače od tega, kar si želite. Vseeno se lahko še pogovorita in prilagodita. Popoldne boste utrujeni, ugajajo vam mirnejše oblike zabave in oddiha.

RAK

Bistveno v današnjem dnevu bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala v zadnjem času.

LEV

Danes se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo. Lahko da bodo trajale vse do nedelje, ko se boste počutili bolj stabilno.

DEVICA

Imeli boste imeli več časa, kot ste načrtovali, tako da boste lahko v miru pripravili vse za srečanje, ki ga imate v načrtu in v njem resnično uživali.

TEHTNICA

V današnjem dnevu bodo zvezde na vas delovale izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali.

ŠKORPIJON

Ne zanašajte se na tisto, kar ni pomembno. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, resnica pa je vendarle drugačna, še posebej na področju odnosov.

STRELEC

Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Višek energije raje uporabite za izobraževanje.

KOZOROG

V družbi se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Popoldne boste imeli občutek da ste nekoliko v podrejenem položaju, vendar se bo situacija kmalu stabilizirala.

VODNAR

Veliko se boste gibali med ljudmi. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami.

RIBI

Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v začetku dneva, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva.