TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

vročina, živalski vrt madrid, 25.6.2019 Svet24.si

Vročina prodira, ogroženi so junijski rekordi

braco gruden vladimir - foto MJP Svet24.si

Kako je mogoče »zdraviti s pogledom«

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

Dnevni horoskop: Nekomu greste na živce
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekomu greste na živce

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Lahko storite kakšen novi korak, vendar le po tehtnem premisleku. Previdno ob nakupih.

BIK

Proti koncu dneva bo vaša samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni ne bodo izostali. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse.

DVOJČKA

Z vašo zračno energijo boste danes na vsakem koraku pometli s konkurenco in si zastavili čudovite smernice za prihodnost.

RAK

Dobri prijatelji bodo najavili obisk in vam polepšali večer. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili.

LEV

Veselje vas bo v današnjem dnevu držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena, kar se tiče strasti.

DEVICA

Z neko osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer nujno ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem da se ne strinjate pa bo tudi produktivno.

TEHTNICA

Nekaj boste dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon, tudi v popoldanskih urah. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.

ŠKORPIJON

Vsaka stvar, ki se vam bo v današnjem dnevu zgodila, bo imela za vas določen pomen. Včasih dobre, včasih pa tudi opozorilen.

STRELEC

Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Lahko ga preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili.

KOZOROG

Vaša nihanja gredo nekomu v vaši bližini že pošteno na živce. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni ter predvsem bolj samozavestni.

VODNAR

Srečanje, ki se vam obeta v popoldanskih urah bo prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.

RIBI

Izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem.