wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

kate middleton, elizabeta II., camilla, princ william, princ charles, princ harry, meghan markle Svet24.si

Kraljica Meghan in Harryju pristrigla krila

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

radeljski prelaz, 18.3.2019 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Meja sneženja se je spustila: ...

Slobodan Vasić Svet24.si

Pel s Severino, zdaj pa ga ni več

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

Dnevni horoskop: Nekomu greste na živce
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekomu greste na živce

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Lahko storite kakšen novi korak, vendar le po tehtnem premisleku. Previdno ob nakupih.

BIK

Proti koncu dneva bo vaša samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni ne bodo izostali. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse.

DVOJČKA

Z vašo zračno energijo boste danes na vsakem koraku pometli s konkurenco in si zastavili čudovite smernice za prihodnost.

RAK

Dobri prijatelji bodo najavili obisk in vam polepšali večer. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili.

LEV

Veselje vas bo v današnjem dnevu držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena, kar se tiče strasti.

DEVICA

Z neko osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer nujno ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem da se ne strinjate pa bo tudi produktivno.

TEHTNICA

Nekaj boste dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon, tudi v popoldanskih urah. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.

ŠKORPIJON

Vsaka stvar, ki se vam bo v današnjem dnevu zgodila, bo imela za vas določen pomen. Včasih dobre, včasih pa tudi opozorilen.

STRELEC

Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Lahko ga preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili.

KOZOROG

Vaša nihanja gredo nekomu v vaši bližini že pošteno na živce. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni ter predvsem bolj samozavestni.

VODNAR

Srečanje, ki se vam obeta v popoldanskih urah bo prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.

RIBI

Izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem.