Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

10 pravil za uspeh v poslu: Lačni po uspehu

19. 10. 2023; 04.00
Avtor: K. S.
profimedia-0326845081

uspešna ženska foto: Profimedia

Predstavljamo vam eno od pomembnih pravil, ki vam bodo v poslovnem svetu pomagale zacveteti.

Bodite lačni po osebnem uspehu, a ne grabežljivi.

Kot vas žene, da se po svoje vržete v hrano, naj vas enako žene tudi pri delu. Eno je, da greste vsako jutro z največjim odporom na delovno mesto/sestanek, drugo pa da ob tem čutite radost. Seveda, nikoli ni v poslu tako, da bi lahko nenehno bilo vse v rožicah in venomer bodo vmes prišli opravki, katere bi v resnici raje preložili na drug čas, če ne kar na druge ljudi.

A tudi takrat je potrebno pred sabo imeti jasno vizijo cilja in se zavedati, da je to le en mejnik, ki ga morate doseči, da posežete po svoji zvezdi. Ko pride dan plačevanja, bodite na primer veseli, da imate denar, da lahko račune sploh poplačate. Ko pride do sestanka z vam neljubo osebo, pomislite, kaj lahko iz njega zase pozitivnega sploh potegnete.

Tako bo slednje delovanje postalo za vas naravno. Ne le vam ampak tudi drugim se bo zdelo, da ne morete čakati, da lahko nadaljujete s svojim delom. Seveda, za to je vseeno potrebno imeti delo, ki vas že v samem bistvu veseli. Predvsem velja za tiste, ki odpirajo svoja podjetja.

Preko omenjene lakote boste začutili tudi določeno mejo zavezanosti do cilja, to pa vam bo pomagalo eliminirati strahove.

prejšnji članek
»Ločujem se!« je kar bruhnilo iz nje ...
Svet slavnih
»Ločujem se!« je kar bruhnilo iz nje ...
naslednji članek
To se zgodi, če spite brez spodnjic
Zdravje
To se zgodi, če spite brez spodnjic
#nasazenazenska
nasazenazenska