Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta znamenja lahko v tem tednu pričakujejo največ sreče

7. 1. 2019; 01.00
Avtor: K.M.
horor horoskop

foto: Pixabay

Zadržani in malce hladni se boste dogovarjali o pomembnih zadevah, ljubezenske energije pa bo polepšala Venera, ki se v tem tednu začne gibati v znamenju strelca.

S Soncem in Merkurjem v znamenju kozoroga, je pred vami poslovno obarvan teden, ki ga bodo spremljale tudi ugodne finančne priložnosti. Znali boste vztrajati in se osredotočiti tudi na najbolj zoprne naloge. Zadržani in malce hladni se boste dogovarjali o pomembnih zadevah, ljubezenske energije pa bo polepšala Venera, ki se v tem tednu začne gibati v znamenju strelca. Prinaša vam navihanost, radovednost in željo po neobremenjenih druženjih, polnih smeha in lepih opazk. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, dvojčki in levi, nekaj zapletov pa boste deležni tehtnice, škorpijoni in strelci.

OVEN
Na začetku tedna se vam nakazujejo prijetne zadeve. Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte. Odpravite se lahko tudi na sprehod po gozdu, ali pa na sproščen izlet. S tem si boste ponovno povrnili energijo in zaživeli.

BIK
V tem tednu boste v nenehnem dogajanju. Čeprav vas bo povsod dosti, vas to ne bo tako osrečevalo kot po navadi. Počutili se boste razpršene in veliko preveč na očem drugim, da bi lahko posvečeno uživali v svojih čustvih. Ne obremenjujte se z drugimi, ker tako ne boste slišali svojega srca. Veste, kaj in koga imate radi, ne glede na pričakovanja okolice, ki vam ne bodo najbolj všeč.

DVOJČKA
Teden, ki je pred vami vam prinaša zadovoljstvo. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje.



RAK
V začetku tedna boste z luno v vodnarju v manjših dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu s katerim se gibljete skozi teden in vas nekoliko utruja. Spraševali se boste če je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj boste preveč obremenjeni sami s sabo.

LEV
Z lahkoto boste prepričali ljudi okrog sebe, s težavo pa se boste odločili in speljali zadeve, ki ste si jih pred kratkim zastavili do konca. Ovire se bodo sredi tedna, ko luna preide v ribi pojavljale tudi s strani vaše družine, ki vas tokrat ne bo podpirala na pravi način, kar lahko v vaši podzavesti povzroči večje borbe s samim sabo. Vendar vedite, da zamere nikoli ne peljejo v pozitivno življenje.

DEVICA
Izgledalo bo, da preprosto cvetite in da kjer se pojavite, vnesete neko pozitivno in romantično energijo. Mnogi se lahko zaljubite in si tako še popestrite teden. Zvezde bodo na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše finančno stanje, ki ga skrbno spremljajte, da si slučajno ne povzročite težav. Poskusite poiskati svojo srečo.


TEHTNICA
V tem tednu, ki je pred vami ne pričakujte preveč, saj se vam nakazujejo manjši zastoji. Želje so eno, realnost drugo. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije vas bodo spremljali v drugi polovici tedna. Ne delajte večjih korakov.

ŠKORPIJON
Vaše misli bodo v začetku tedna begale. Bodite nevtralni, posebno v službi, najbolje bo tako. Ob koncu tedna boste največ naredili če boste neki osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke. V petek in soboto bo na vrsti vaša sprostitev, ki jo čakate že dlje časa. Odklopite se tako kot je treba.

STRELEC
Večina od vas bo naveličana monotonega dela in najraje bi naredili kakšno spremembo. To vam v celoti ne bo uspelo, saj je pred vami teden, ko se boste morali ponovno dokazati. V roke boste dobili vajeti, in morali voditi posle v pravo smer. Ne prelagajte odgovornosti na druge, kajti nekdo vas budno spremlja. Na ljubezenskem področju boste imeli več sreče.

KOZOROG


Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka. Ne dovolite, da vas napade stres. Od srede dalje bo vse jasneje in lažje vam bo odločiti se, na katero stran naj bi se obrnili in vztrajali. Tudi ljubezen bo dobila novo podobo.

VODNAR
Za dosego cilja boste morali biti bolj odprti in pripravljeni prisluhniti svojemu partnerju. Sprejeti boste morali kritiko in se ne upirati določenim spremembam, ki počasi zopet prihajajo v vaše življenje. Izogibajte se besednim dvobojem. Občutek,da vam partner obrača hrbet bo lažen. Verjetno ne boste opazili, da se potihoma smeji vaši naivnosti.

RIBI
Pred vami je prijeten in dinamičen teden. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti, ki se vam nakazuje. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih, doživite velike uspehe. Vezanim bodo dnevi zelo naklonjeni, lahko pričakujete zbližanje z osebo, ki vam je zelo pri srcu.


prejšnji članek
'Prodajajo kot kamen trd kruh!'
Zdravje
'Prodajajo kot kamen trd kruh!'
naslednji članek
Sanja Grohar postala mamica!
Svet slavnih
Sanja Grohar postala mamica!