kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Midva več ne seksava: Živiš z bratom, ženska?

19. 2. 2021; 01.00
Avtor: NJENA KOLUMNA
zdolgočasena zakonca v postelji

Ste se odtujila? foto: Profimedia

Partner v katerega ste se zaljubili, je bil nekoč v prvi vrsti vaš ljubimec, s katerim sta se s strastjo izgubljala v rjuhah in hrepenela po dotikih drug drugega. Ne dovolite torej, da bi dolgoletno razmerje za seboj puščalo le bled spomin na tedanje občutke. Nenazadnje niste sanjarili, da si boste nekoč življenje delili s sostanovalcem, bratom in poslovnim partnerjem, kajne?

Nemara si skoraj vsi v življenju želite (ali pa ste si želeli) ljubezni. Saj veste, partnerja, ki bi vas ljubil z vsem srcem, spoštoval, cenil in prebujal metuljčke v trebuhu. Tudi tiste med nogami, ki poganjajo kri po žilah in skrbijo, da prava vez med partnerjema nikoli ne ugasne.

A resnica je takšna, da vse preveč partnerjev dovoli, da se z leti odnosi med njimi ohladijo. Obveznosti in sprememba prioritet namreč prinašajo s seboj kopico izgovorov, ki služijo kot pripravno opravičilo odtujenosti ter pomanjkanja časa za ljubezen in intimnost. Toda mar ni ravno spolna privlačnost v vaju zanetila iskrico, zaradi katere sta postala par in stopila na skupno pot? Seks ni vse, pravite? Seveda ne, zajema pa tako velik del pogače, da se lahko brez njega vaše razmerje sesuje kot hišica iz kart.

Seks je namreč lepilo, ki partnerja tesno povezuje in ločuje od vseh ostalih odnosov in razmerji, ki jih z ljudmi pletemo na svoji življenjski poti. Saj si družine vendar niste ustvarili po skrbno načrtovanem poslovnem ključu, kjer bi vaša boljša polovica zasedla zgolj mesto prijatelja in poslovnega partnerja, s katerim bi si pomagali na poti skozi življenje. Človek, s katerim si delite posteljo, bi moral ostati vaš zaveznik in ljubimec, moški, v katerega objem se z veseljem vračate, ne le po tolažbo in varnost, pač pa tudi po užitke, ki vaju povezujejo na najbolj intimni ravni.

Pa ti, si vzameš čas za svojega partnerja? foto: Profimedia

Vam ni do spolnosti? Zakaj ne? Pa se vam ni ljubilo seksati tudi na samem začetku razmerja? Ste svojemu fantu tedaj povedali, naj od vas nikar ne pričakuje pogostega razgibavanja med rjuhami? Danes pravite, da ste preobremenjeni, utrujeni, nimate časa, odveč vam je, ne ljubi se vam, nekaj vas spet napenja, raje si pogledate nadaljevanko ali berete knjigo ... Vaš dragi torej že dolgo ne zaseda več vrha na seznamu vaših prioritet, zanj in za vaju namreč nimate časa. Sliši se precej žalostno, da ljudje za ljubezen nimajo časa. A če smo boleče iskreni, bi ta čas zagotovo imeli, ko bi se podali v novo razmerje, kajne? Potem bi imeli veliko časa za skrbno urejanje pred ogledalom, nakupe seksi spodnjega perila, zmenke in strasten seks v avtu ali na kuhinjskem pultu. No ali pa časa zase, ko bi partner ljubezen poiskal drugje …

Vzemite si raje ta dragoceni čas danes, ko med vama še tli ljubezen. Saj ga imate radi, kajne? Če pred vami še vedno stoji človek, ki ga ljubite in brez katerega si ne predstavljate življenja, potem nikar ne dovolite, da bi monotonost povsem prerasla vajine prvinske občutke. Se še spomnite, kako je bilo na začetku vajinega razmerja? Prebudite tisto žensko, naj usloči hrbet, se mačkasto pretegne in zaprede pod dotiki svojega ljubega. Sprostite se za božjo voljo, prepustite se njegovim dotikom, dovolite si čutiti in okušati. Ne kot bi odkljukali dnevni opravek, pač pa s čutečo željo, da prebudite spolno boginjo v sebi. Zagotovo se nekje skriva, pozabljena, čakajoč, da jo nekdo predrami iz globokega spanca.

rRaziskave dokazujejo, da je po vrtnarstvu in hrani seks najbolj priljubljen konjiček starih od 50 do 70 let. foto: Revija Zarja

Ko boste slednje storili, se spomnite na te vrstice, kajti kot bi pred seboj potisnili niz domin, se bo po obujeni spolni vezi močno spremenil tudi vajin odnos izven zakonske postelje. Ljubeči dotiki čez dan, nežnosti, objemi, prijazne besede, smeh in igrivo koketiranje, poljubčki kar tako, potrpežljivost, želja po ustrežljivosti … prav vse se lahko spremeni, če na svoje mesto postavite najpomembnejši košček sestavljanke. V vaših rokah je moč, da v vajin odnos prinesete radost in veselje do življenja. Poznate občutek, ko partner komaj čaka, da pride iz službe in vas prižeme v svoj objem? Ker si vas želi, ker vas ljubi in potrebuje vašo toplino. Ne? Naj tako ne čuti do druge ženske, poskrbite, da bo tako čutil do vas.

Če v vajinem razmerju škripa tudi na drugih področjih, seveda s seksom ne boste rešili nakopičenih težav, v kolikor pa se sicer dobro razumeta, pa odsotnost spolnosti zagotovo ne predstavlja dobre popotnice za naprej. Zatorej v akcijo!

spolnost ženska par foto: Profimedia

prejšnji članek
Kraljica potrdila: Harry in Meghan se ne vračata
Svet slavnih
Kraljica potrdila: Harry in Meghan se ne vračata
naslednji članek
Luka Šulić objavil prelepo družinsko fotografijo
Svet slavnih
Luka Šulić objavil prelepo družinsko fotografijo
#obraziavenija
obraziavenija