Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: pričakujte močne reakcije!

15. 1. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Sprejmite priložnost za delo v nekoliko drugačnih pogojih. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste sčasoma vendarle prilagodili. V ljubezni bo več novosti z nekoliko nepričakovane strani.

BIK

V popoldnevu se vam obeta sprememba, ki pa vas lahko pusti pred zaprtimi vrati med vami in ljubljeno osebo. Pazite, da dneva ne boste preživeli v lažnih pričakovanjih, katerih bi se lahko zavedali prepozno.

DVOJČKA

Danes pričakujte močne reakcije! Zelo boste temperamentni in vzkipljivi. Ves čas boste kar se da glasni in okolici boste na čase šli že pošteno na živce. Poskušajte se malce umiriti.

RAK

Stroški naraščajo, nečemu se morate vsaj začasno odpovedati, saj ne sodi v nujne naložbe. Več časa pa posvetite neki praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati.

LEV

Poskusite biti potrpežljivi z ljudmi, ki preprosto ne razumejo, kaj želite povedati. Od popoldneva dalje se boste počutili veliko bolj sproščeno in zadovoljno. Ustrezala vam bo večja družba.

DEVICA

Ob začetku tedna boste imeli priložnost za srečanje ali pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor ugodnejše za vas.

TEHTNICA

Imate dovolj moči, da se soočite z vsem, in vse bo dobro, če ne boste prehitevali. Razpleta se v vašo korist, tudi glede potovanja ali morebitne selitve. Največ novega prihaja od mlajših.

ŠKORPIJON

Po zvezdnih namigih se obeta zelo delaven in natančen dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev in ločiti zrno od plevela. Razrešiti bo potrebno tudi tiste reči s katerim ste odlašali.

STRELEC

Nečesa še ne poznate dovolj dobro ali ne razumete. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ponos. Le delovne okoliščine zahtevajo nepopustljivost.

KOZOROG

Kljub temu, da boste postavljeni pred preizkušnje, ne postanite vzkipljivi in arogantni, bodite pozorni na ljudi, ki so preveč nepopustljivi glede določenih zadev.

VODNAR

Naenkrat boste dojeli, kako pomembna je trenutna ljubezenska zgodba ali pa, če ste še samski, kje se skriva nova priložnost. Višek energije lahko izkoristite že dopoldne, posebno v neki zanimivi družbi ali okolici.

RIBI

Nekdo vam spet meša štrene in tokrat ne bo zlahka odnehal. To se po navadi dogaja takrat, ko se trdno odločite za eno rešitev, življenje pa vam pripravi nekaj povsem različnega. Pazite, posebno pri pomembnih poslih.

prejšnji članek
Lado Bizovičar delil fotografijo z družinskega dopusta
Svet slavnih
Lado Bizovičar delil fotografijo z družinskega dopusta
naslednji članek
Zakaj slovenski igralec govori hrvaško?
Svet slavnih
Zakaj slovenski igralec govori hrvaško?